سلام دوستان ..عزیزان یه سوال من توی اقدامم , و هنوز دو روز یه موعدم مونده .دیروز عصر یه بی بی چک زدم همون اول هاله انداخت، خط کامل با چشم دیده میشه ولی کمرنگه،ولی ازون جا که خیلی گفته بودن مدیکور مثبت کاذب داره ،امروز هم یه مارک دیگه زدم ..ولی ادرار اول صبح نبود ..اونم هاله انداخت .من یه سوال دارم میشه روی این هاله ها و اینکه سه روز قبل از موعدم بوده حساب باز کرد ؟
عزیزم قرص خواب که مصرف نکردی؟ من یه بار قرص خواب خوردم لورازپام تادو هفته مثبت نشون میداد بعد تو نت دیدم باعث مثبت شدن میشه. در غیر این صورت بارداری دیگه مبارکه گلم.
وای من اینقد به قول دوستان ازین مثبت کاذبا ترسیده شدم که میگم تا بعد موعد نرم آزمایش ندم خیالم راحت نمیشه ..جالبه من این ماه اصلا علایم پریودی ندارم..یه دلدرد مثل پریودی میگره ووب میکنه مداوم نیس ..فقط گاهی تخمدونام تیر میکشه
میشه لطفا بگی چه روزایی اقدام داشتی. فقط روز تخمک گذاری بود یا نه؟
من ماهی که اقدام کردم زودتر تخمک گذاریم شروع شد هر ماه ۱۴ پریودم تخمک گذاریم بود اون ماه ده پریودم چون ده پریودم ترشحات چسبناک داشتم کیت امتحان کردم کیتم مثبت شد و اون شب شروع کردم به اقدام به بارداری و یک شب در میان نزدیکی داشتیم . ۱۰ ۱۲ ۱۴ و ۱۶ پریودم اقدام داشتم و دیگه نداشتم چون دکترم گفت چهار بار کافیه وگرنه اسپرم رو ضعیف میکنه دوره ی پریودم با روغن سیاهدانه ماساژ دادم و همچنین شبایی که اقدام داشتم ده دقیقه ماساژ میدادم قبل نزدیکی دیگه نزدیکیمونم به حالت داگی بود و بعد من زیر شکمم رو به همون حالت ماساژ میدادم یه چند دقیقه بعد به پشت میخوابیدم و پاهامو بالا میگرفتم بعد چند دقیقه به طرف چپ دراز میکشیدم تا بیست دقیقه . کلی هم نشتی داشتم
دعا کن واسم خداکنه🥰😍😍😍😍🥺🥺🥺 بخدا تاپیکمیزنم یکی ی شارژ به همتون میدم یه لیست ...
مطمئن باش که بارداری گلم . همین که نتیجه ی آزمایشتم مثبت بشه خودش شیرینیه گلم شارژ نمیخواد خیالت راحت باشه که مامان شدی عزیزم 😍😍😍 چشم حتما برات دعا میکنم اگه قابل بدونی
وای من اینقد به قول دوستان ازین مثبت کاذبا ترسیده شدم که میگم تا بعد موعد نرم آزمایش ندم خیالم راحت ...
عزیزم نترس بارداری . خب نشونه ی بارداری درد پری میاد و میره . تیر کشیدن تخمدان آزمایشتم برو بده والله من سه روز به موعدم که هاله کمرنگ انداخت همون روز رفتم آز آزمایشمم مثبت بود