2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم خوشگل هم سر به زیر هم اینکه لباس های مجلسی خوب میپوشن والا لش اینا نمیپوشن

فقط از تبریز زن میگیرن؟🙁

امید به معجزه از خود معجزه مهمتره🌼🌙میبردم دلیل بردم تو بودی، شبی که غصه میخوردم تو بودی، پشت این ادم محکم تو بودی❄
راستی عزیزم شما ریزش موهاتون خوب شد

اره گلم،خیلی بهتر شده خداروشکر،من الکی وسواسم گرفتع بودم

امید به معجزه از خود معجزه مهمتره🌼🌙میبردم دلیل بردم تو بودی، شبی که غصه میخوردم تو بودی، پشت این ادم محکم تو بودی❄
من الان تو تبریزم اصلا هم زلزله نیومده

الان نبود که ساعت ۱:۳۰ اینا بود اینا دیر تاپیکش رو زدن من خونمون بوفه صدا داد و لوستر ها لرزید وگرنه داشتم کار میکردم خود زلزله رو حس نکردم شدید نبود از صدا بوفه و لوستر ها فهمیدم

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خدا روشکر چیکار کردین منم ریزش مو گرفتم 

من رفتم ازمایش هورمونی دادم و متوجه شدم یکی از هورمونام مشکل دارع،دکتر برام قرص نوشت که تنظیم بشه😊شما هم یه ازمایش کامل از هورموناتون بده و پیش دکتر ببر،اصلنم به شامپو و روغنای الکی ربط نداره ها