2821
2789
عنوان

واکسن ۱۸ ماهگی

895 بازدید | 19 پست

سلام دوستان واکسن ۱۸ ماهگی روبه پاهم میزنن؟میترسم دخترم تازه به یه زوری راه افتاده بعدازاون بترسه ودیگه راه نره

سوال بعدی اینکه یه کوچولوخودم مریضم دخترمم آبریزش بینی داره حس میکنم اونم مریض داره میشه توی مریضی نبایدواکسن زد؟

نه وقتی مریض هست واکسن نزنید براش خطرناکه 

واکسن ۱۸ ماهگی فکر کنم تو دوتا پا بود 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه به پا زدی حتما بعدش یه خورده پیاده راه بره که بهتر حل شه(این توصیه رو انجام دادم دخترم اصلا ناراحت نشد) اگه مریضه بزار خوب بشه بعد واکسن رو بزن

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

توی سرماخوردگی به هیچ وج واکسن نزن چوم تبش زیاد میشه...

بله ب پا میرنن دختر من تا دوروز از جاش بلند نمیشد از درد و ترس با اینکه چندین ماه بود راه افتاده بود 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

پس نمیرم فعلابراش بزنم گناه داره بچم به دستش نمیزنن؟

اره ب دستم میزنن فک کنم

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

اگردیرتربشه اشکال نداره؟مثلایک هفته عقب بیفته

نه اشکالی نداره؛ من دخترم واسه واکسن یک سالگی سرماخورده بود دیرتر زدیم. وگرنه خیلی اذیت میشه بچه.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

بچم ابان زد یکی به دست یکی به پا خانمه گفت دست چپ پای راست ولی موقع زدن انگار حواسش پرت شد دوتا رو زد به سمت چپ البته انگار خدا خواست چون اینجوری میشد از سمت راست راحت بغلش کنم یا خوابیده شیرش بدم

ولی از درد نمی تونست طفلکم راه بره حدودا دو روز دراز کش بود تبش هم با شیاف کنترل کردم 

یه قطره فلج اطفال هم اولش میریزه توی دهن بچه