2777
2789
عنوان

طرح ایفون... فیک

227 بازدید | 8 پست

بچها من خودم ایفون خریدم ایفون 13 

بعد خواهرمم خیلی گریع میکنه میگه برای منم ایفون بخرید روانیمون کرده حالا میخوایم براش ایفون فیک بخریم ۱۱ سالشه کسی ایفون فیک خریده چجوریه کارش خوبه یا نه 😣😣 چجوریاس

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خخخ بابام آیفون ۱۴ فیک از تی وی خرید شش میلیون و پونصد همونو بخر واسش ما که هر روز ریسه میریم با گوشیه بابام پلاستکیه😁😁😁

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
خخخ بابام آیفون ۱۴ فیک از تی وی خرید شش میلیون و پونصد همونو بخر واسش ما که هر روز ریسه میریم با گوش ...

چی 😵‍💫😵‍💫

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

چرت ترین گوشی ایفونه 

چرا ایفوننن که خیلی خوبه 

چی 😵‍💫😵‍💫

تو ماهواره یه تبلیغی هست آیفون ۱۴ شش و پانصد اونو بخر واسش بابام خریده بد نیست 

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
تو ماهواره یه تبلیغی هست آیفون ۱۴ شش و پانصد اونو بخر واسش بابام خریده بد نیست 

🙁🙁🙁اها من ندیدم تو مهواره