2777
2789
عنوان

خواستگار سیریش

417 بازدید | 37 پست

سلام 

من چند ماه پیش با یه پسری آشنا شدم که این اقا قبلا خودکشی کرده بود بعد ما یه چند ماهی حرف می زدیم درد و دل می کردیم از همون اول هم بهش گفتم من قصد ایجاد رابطه احساسی نیست 

ولی بعذش هی شروع کرد خواستگاری کردن و کل خانواده اش هم زنگ زدن خواستگاری کردن که من جوابم منفی بود 

حالا هی پیام می ده نفرین می کنه از طرفی عقل درست حسابی نداره می ترسم باز خودکشی کنه 

چیکار کنم به نظرتون 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عنش کن بره پی کارش  

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

خوب عزیزم چرا با پسری که می‌دونی قبلاا چنین شرایطی داشته وارد رابطه میشی ! 

هرچی هم که بگی قصدم ازدواج نیست اون دست خودش که نیست یهو بهت دل می‌بنده 

نمیدونم فقط هرجوری میتونی راضیش کن یهو ترکش نکن که خدایی نکرده باز دست به خودکشی نزنه 

بلاکش کن از همه جا

کارت از همون اول اشتباه بود 

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
تو ک‌میدونستی‌گذشتشو چرا رابطه ایجاد کردی.تقصیرته

می دونم خودمم مقصر ام ولی من از همون اول بهش گفتم من نه علاقه ای بهش دارم نه هیچی فکر می کردم اگه از اول اتمام حجت کنم این طور نمی شه 

خوب عزیزم چرا با پسری که می‌دونی قبلاا چنین شرایطی داشته وارد رابطه میشی !  هرچی هم که بگی قصد ...

هرمدلی هرجوری که بگی توضیح دادم بهش ولی ول نمی کنه که رو حرف های خودش اصرار داره  می ترسمم یهو ولش کنم برم جدی خودکشی کنه

می دونم خودمم مقصر ام ولی من از همون اول بهش گفتم من نه علاقه ای بهش دارم نه هیچی فکر می کردم اگه از ...

همه اولش همینو‌میگن ولی بعدش دیگه ناخوداگاه یکی وابسته میشه.

❤🙋🏻‍♀سلام برانان ک درما  چیزی‌را دوست داشتند.ک خودمان ان را ندیدیم‌و‌دوست نداشتیم❤🙋🏻‍♀
کلا معیار های مورد نظر منو نداره از خودش و خانواده اش خیلی خوشم نمیاد یه جوری اند

فهمیدم عزیزم، کاش از همون اول وابسته خودت نمیکردیش الان اگه نه بگی و خودکشی کرد از عذاب وجدان نمیتونی زندگی کنی☹