2777
2789
عنوان

مرآ :)

37 بازدید | 4 پست

مرا نه سر نه سامان آفریدند

پریشانم پریشان آفریدند

پریشان خاطران رفتند در خاک

مرا از خاک ایشان آفریدند.

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

سلام عزیزم. من صفحه های خیلی قبل تر تاپیک هاتو نگاه کردم، بعد از اینکه با اون پسر کات کردی یه مدت به یکی دیگه علاقمند شدی درسته؟ که توی اینستا بوده و همشهری و اینا... پس نترس، اگه آدم مناسبتو ببینی حس قبلیه میره.

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم هنوز      مارا به سخت جانی خود اینچنین باور نبود                   یکی از بزرگترین مشکلات و سخت ترین و همینطور اشتباه ترین کارها اینه که سعی کنیم با مغزمون ، قلبمون رو قانع کنیم  
سلام عزیزم. من صفحه های خیلی قبل تر تاپیک هاتو نگاه کردم، بعد از اینکه با اون پسر کات کردی یه مدت به ...

سلام عزیزم🤍 مرسی از وقتی که گذاشتی 😽

اره علاقه که نه آدم به مرور حسش رو بهتر میفهمه ازش خوشم میومد و خب یه رفاقتی هم داشتیم باهم ( که فقط و فقط دوتا دوست معمولی بودیم) ولی متوجه شدم اصلا اونجوری که فکر میکردم نبوده و اصلا باهم تفاهمی نداریم تویه زمینه ها مختلف  و اصلا قابل اعتماد نیست بعد از یه ماجرا هایی ....

و خب یه حقیقت دیگه هم که وجود داره اینه که من ته دلم هنوز عشقمو دوسش دارم چون واقعا واقعا همه جوره باهم اوکی بودیم ولی خب نشد! 

الانم مثل قبل غصشو نمیخورم به هر حال کاری از دستم بر نمیاد ولی بی حس شدم کسی هم به دلم نمیشینه و هیجانی نمیشم بیشتر این منو میترسونه :)))

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم🤍 مرسی از وقتی که گذاشتی 😽 اره علاقه که نه آدم به مرور حسش رو بهتر میفهمه ازش خوشم میوم ...

به هرحال یه جور پیشرفته انگار... آدمی که بهت بخوره رو ملاقات میکنی ایشالا

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم هنوز      مارا به سخت جانی خود اینچنین باور نبود                   یکی از بزرگترین مشکلات و سخت ترین و همینطور اشتباه ترین کارها اینه که سعی کنیم با مغزمون ، قلبمون رو قانع کنیم  
به هرحال یه جور پیشرفته انگار... آدمی که بهت بخوره رو ملاقات میکنی ایشالا

هعی....💔