2777
2789
عنوان

کسی خونشو پارکت کاری کرده ؟؟

1769 بازدید | 18 پست

کجاها رو پارکت کاری کردین؟

راضی هستین 

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میخوام پارکت کنم نمیدونم با بیست تمن میتونم هال اشپزخونه رو پاکت کنم یا نه

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          

اینجا که ما هستیم ب غیر اشپزخونه سرویس ها بالکن همه جا پارکته

سقف و دبوارها هم دیوارکوبه

راضی هستیم

پارکت خوبیش اینه مثل موزاییک نیس تو زمستونم باشه پات یهو بذاری روش یخ کنه نیازی به قالی انچنانی و این چیزهام نیس

نکن

نکن

نکن

نکن

نکننننن

من دوتا خونه م پارکت بود هم اولی هم دومی

نابود شدم

ببین خوبه به شرطی که هیچ جای خونه اب نریزه

خونه اول موقع بارندگی اب داد پارکت ها باد کرد

خونه دوم 😶 بستِ اب تصفیه شکست ما خواب بودیم خونه اب گرفت پارکت ها باد کرد قفل هاش خراب شد

بعد از یک هفته که درشون اوردیم هنوز زیرشون خیس بود و پر از کپک

کپک هم منبع اسم هست و الرژی

همه رو کندیم سرامیک زدیم راحت شدیم

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
نکن نکن نکن نکن نکننننن من دوتا خونه م پارکت بود هم اولی هم دومی نابود شدم ببین خوبه به شرطی ...

پس همون ساده نگه دارم خونه رو و بدم دیوار هارو سفید کاری کنن و تمام 

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد.