2777
2789
عنوان

لطفا بیاین

151 بازدید | 18 پست

اگر برید منزل کسی مثلا مادرشوهر بعد همیشه سر سفره شام به تک تک افراد تعادف کنه و به شما که میرسه هیچی نگه چه برداشتی دارید؟؟ و عکس العملتون چیه ؟؟ بیخیال هستین یا رفت و امدو کم میکنین 

برام جالبه واکنش بقیه رو بدونم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خالم یه سری این کارو کردن و من خیلی رک گفتم بهشون ناراحت شدم ایشونم گفتن تو که مهمون نیستی بخوام تعارفت کنم سر سفره اونا مهمون بودن

خلاصه ک قبول کردم😅

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌

من تمام جوانب رو در نظر میگیرم

شاید منو خودمونی میدونه

شاید فراموش کرده

شاید هم از عمد این کار رو میکنه

و در آخر هم یا توجه به اینا تصمیم میگیرم. و چند بار اول رو منظور نمیگیرم و ناراحت نمیشم و بار های بعدش ی طوری سرد رفتار میکنم که بدونن تقصیر خودشون بوده

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

معلومه کارش ازعمده مادرشوهر من  غذارومن وجاریم میپزیم  توخونشون همیشه همیشه اول به دختراش میده بعد پسراش اخرسرته دیگه که هیچی نمونده توپیش دستی کوچیک برامنو جاریم  یابراما گردن مرغ نصف میکنه بین ما 😐

من دیگه اونجا غذا نمیخورم میگه درس کن درس میکنم یه بهانه میارم الکی میشینم سرسفره ش میگم غذا نذارید من نمیخورم شام وناهار سبک میخورم تورژیمم 

. 🌻🌻💚
من خالم یه سری این کارو کردن و من خیلی رک گفتم بهشون ناراحت شدم ایشونم گفتن تو که مهمون نیستی بخوام ...

ولی ما دوتا عروسیم اون فامیله و من غریبه 

به اون تعارف میکنه اما من نه .درحالی که همیشه حمالی برا منه

ولی ما دوتا عروسیم اون فامیله و من غریبه  به اون تعارف میکنه اما من نه .درحالی که همیشه حمالی ...

من در جایگاهی نیستم ک بخوام بهتون نظرمو بگم چون هم سنم کمه و هم تجربه ای ندارم

ولی من به شخصه از چیزی ناراحت بشم به طرف میگم

اگه براش مهم باشه اهمیت میده و مشکلو برطرف میکنه اگه هم براش مهم نباشه و رفتارشو ادامه بده رابطمو کم میکنم باهاش

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌
من تمام جوانب رو در نظر میگیرم شاید منو خودمونی میدونه شاید فراموش کرده شاید هم از عمد این کار رو ...

اخه این کار همیششه .فقط بعضی وقتا من بیخیال میشم