2777
2789
عنوان

دید بعضی بچه ها چقدر با ادب و خوبن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2495 بازدید | 62 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله صددرصد به رابطه پدر و مادرش و بعد فامیل درجه یک هم ربط پیدا می‌کنه مثلاً ما خودمون تو خونه خیلی حرفها رو مراعات میکنیم 

ولی خونه پدر شوهرم که میریم عمه هاشون هستن و متأسفانه اصلا عفت کلام ندارن و بچه یاد میگیره

ببینید من مجردم وای به یه اصل خیلی اعتقاد دارم 

اینکه بچه از پدر ومادرش الگو میگیره 

یعنی هرررر رفتاری پدر ومادر داشته باشن همونو انجام میده 

اگه خودت غیبت میکنی نمیتونی بچتو مجبور کنی اون کارو انجام نده چون اون اصلا انگار حرفتو نمیشنوه شاید اونجا بگه باشه ولی دست خودش نیست درواقع انگار ناخوداگاهداین اتفاق میوفته وبچه رفتاری شبیه پدر ومادرشو نشون میده

آنچه قسمت توست؛ازکنارت نخوادگذشت...:)

پسرم به باباش میگه شما. البته به همه میگه. ۳ سالشه. کیف میکنم. منم بهش میگم شما

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
بچه من خوب و با ادبه ولی فایده نداره تو مدرسه خیلی اذیت میشه چون بچه های شر زیادن با اینکه مدرسه خوب ...

دقیقا فکر کن قشنگ تربیتش کنی ولی مدرسه خرابش کنه

امان امان🙄

ببینید من مجردم وای به یه اصل خیلی اعتقاد دارم  اینکه بچه از پدر ومادرش الگو میگیره  یعن ...

من مامانم خیلی اهل فحش دادن حتی ذوقشم با فحشه حتی پدرمم همینه ولی کمتر. باور کن نه من نه برادرام اصلا اهل فحش دادن نیستیم و بشدت بدمون هم میاد 

همسایه ما یه خانوم جوانه ، دو تا دختر کوچیک داره. ماشاالله انقدر با ادبن این بچه ها، من هر وقت بتونم بهشون یه هدیه های کوچیکی‌ میدم.

همیشه میگن سلام خاله، روزتون بخیر، خسته نباشین. ادم کیف میکنه. 

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...