شوهرم یه دوست مثلا مذهبی داره، که هم رو چند سال یه بار میبینن ولی هر بار زنگ میزنه به شوهرم توصیه میکنه برای ثوابش چرا صیغه نمیکنی،شوهرمم فقط میخنده، چند سال پیش بار اول که شنیدم اینو گفته بدجور با شوهرم دعوام شد، میگفت مگه من به حرف اون انجام میدم، چی کار داری چی میگه، دیشب باز زنگ زده بود میدیدم شوهرم میخنده دلم میخواست خفه اش کنم، برم بلاکش کنم یواشکی ؟ الهی لال بمیره که هر بار حال من رو بد میکنه
این قضیه جدی بگیر من بجات باشم یه برخوردی میکنم دفعه بعد اینجوری گفت رفیقش شوهرم بگه زن میخام چیکار یه دونه دارم راضیم الان شکم زن و بچه رو سیر کنم زن دیگه پیشکش
این قضیه جدی بگیر من بجات باشم یه برخوردی میکنم دفعه بعد اینجوری گفت رفیقش شوهرم بگه زن میخام چیکار ...
وواقعا چقدر دوست داشتم اینجوری جواب بده، ولی این مردا بلانسبت همه متوجه رفتاراشون نمیشن،دفعه قبل برخورد کردم بدجور دعوامون شد، گفت اصلا چرا گوش میدی به حرفای من، ولی این بار بلاک میکنم
وواقعا چقدر دوست داشتم اینجوری جواب بده، ولی این مردا بلانسبت همه متوجه رفتاراشون نمیشن،دفعه قبل برخ ...
وای والا شوهرتم کم کم خام حرفاش شد مواظب باش اگه اومد خونتون نون نمک خورد دستپختت رو خورد الهی که کوفتش بشه مردیکه حرم زاده من به جات باشم زنگ میزنم به زنش یه دعوا تو خونشون به پا میکنم مرگ یه بار شیون یه بار