2777
2789
عنوان

دوران عقد خونه مادرشوهر میرفتین؟

1085 بازدید | 49 پست

به نظرتون رفتن به خونه مادرشوهر دوران عقد کار درستیه

رفتن خونشون و شب موندن

شماها دوران عقدتون هرچند وقت یه بار میرفتین و شبها میموندین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 

همیشهههه

عضو. چالش مانکن های زیبا زیرگروه ❤️قرمز❤️ وزن اولیه :۸۰.۶۰وزن فعلی :۷۳.۵۰😰(هدف اول :۷۵🔓💪🏻)(هدف دوم :۷۰🔒)(هدف سوم :۶۵🔒)(هدف چهارم :۶۰🔒)(هدف نهایی :۵۵🔒)یعنی میشه واقعا ؟ ۱۰/۱۹:(۷۸.۸۵)😬 ۱۰/۲۹(75.50)😁

هرچی کمتر بهتر

هرچند ما به اصرار خودشون یه واحد جدا بهمون دادن باهم باشیم چون شهرامون فاصله داره از هم

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️

ببین بستگی ب شهرتون داره ی جاهایی مثلا تو شمال بعد عقد عروس کلا خونه مادرشوهرشع ۲هفتع اونجا ی هفته خونه باباش 

ی جاهاییم خب هس عروس فقط در حد مهمون میره شام میخوره برمیگرده

من وقتی عقد بودم بعضی شبا میرفتم میموندم بعدش فهمیدم خوششون نمیاد اما چیزی نمیگفتن تجربه ده سال زندگی مشترک بهم میگه میخوای عزت و احترامت حفظ شه دوران عقد شب رو نمون برگردم عقب حتی یک شب هم نمیمونم.

راه دور بودم مجبور بودم دوسه ماهی یبار ک میرم ده روز بمونم ،بی احترامی برادرشوهرمو دیدم دیگه نرفتم ت ...

منم مثل شما...فقط کاش وقتی بی احترامی میدیدم دیگه نمیرفتم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

چقد خنگ بودم....هیشکی هم راهنماییم نمیکرد