2777
2789
عنوان

اززدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 48 پست
شما عزیزم فرصت داری نگران نباش من مطمنم الان ازدواج ها تو سن شما زیاده من خودم 37 سالمه شرایط خوب تح ...

حالا یک چیز بگم  مادر من مثلا ۱۷سالگی ازدواج کرد با یه مردی که دوستش نداشت هم خیلی از خودش بزرگتر هم تفکراتی بهم نمیخوردن هم سنی هم فرهنگی هم همه چی خلاصه به زور شده ازدواج کرده الان سی سال از ازدواجش گذشته چه فایده که اون زندگی که می‌خواسته نشده خیلی بده منم دنیا آورده افسردم کرده منم از زندگیم چیزی نفهمیدم خودشم نفهمید الانم این هم که زود ازدواج کرده دچار اضطراب و افسردگی هست  ،خواستم بگم این مثال نمونه کسی که زود ازدواج کرده هرچند هستن کسانی که خوشبخت باشند و به قولی همدم داشته باشند خوبه اما اگر از جهت های دیگه فشار روتون نیست و درآمد خودتون رو دارید خیلی چیزی نیست که نبودنش آدم رو از زندگی بندازه ،روحیه و نشاط و آرامش آدم از هرچیزی مهمتره  

خیلی‌هاهم هستند تو سن شما تازه ازدواج میکنند چه بسا مامان منم تو این سن ازدواج میکرد بهتر بود براش اصلا که تا الان هرسری میره خونه بابابزرگم میگه چرا منو دادین یعنی بعد سی سال هنوز نپذیرفته انگار ،عمق حرف خیلیه ها شما در حد یه جمله نخونش ،کلا برات تعریف کردم تا حالت بهتر شه و امیدوار باشی  ، همدم خوب  قسمتت  میشه 

ان شاالله هرروز صلوات بفرست به نیت کسانی که نیت تو رو دارند و دعای بخت هم بگیر برای خودت  ان شاالله خوشبخت باشی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان