2777
2789
عنوان

اززدواج

557 بازدید | 48 پست

وقتی میبینم دوستام دارن ازدواج میکنن یا رابطه های خوب دارن 

میگم چرا من اصن هیچکس نمیاد برام 

آخه چقدر دیگ باید منتظر بمونم 

وقتی ام که زمان میگذره هی دارم عیب میزارم رو خودم 

همه به من میگن تو جقد خوبی 

خوشحال به حال کسی که تو میخای بشی خانم خونش 

خوش به حال کسی که قراره تو ی عمر باهاش ازدواج کنی 

ولی من بخاطر اینکه هیچکس نمیاد سمتم بخاطر اینکه هیچ خواستگاری ندارم مدام عیب میزارم رو خودم و فکر میکنم اون نقاط مثبت و ندارم که کسی بیاد سمتم 

من همه جوره شرایط ازدواج و دارم ولی لصن دیده نمیشم با اینکه قیافم و تیپ خوبم روابط اجتماعی و شغلمم خوبه 

ولی اصن هیچ خبری نمیشه 

من نگرانم

خانوادمم ا۱ن براشون مهم نیست 

به مامانم میگم نگران ازدواج من نیستی 

میگه چیکار کنم آگهی کنم تو روزنامه

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

مگه یخچالی آگهی کنی تو روزنامه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان میای میگی زیر بیستم بعد منم حرصی میشم 😂

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

منم خیلی شرایطم از همه لحاظ خوبه 

همه جا تعریف هست 

ولی خواستگار ندارم 

چون همه جا گفتم میخوام روی خودم و آیندم تمرکز کنم فعلا ن 

و همه میدونن 

از اون طرف 

فکر میکنن چون سر تر هستی قبول نمیکنی و صایع میشن 

از این موضوع باید خوشحال باشی اتفاقا

واییی دللمممم..تروخدا ببخشیدد.. مامانت خیلیی باحالههه... ببین بیا از این فکر بیرون تمرکز تو بزار رو کارت رو داشته هات که زیاد هم هستن و انرژی و روحیه ات و بالا ببر و خودت و دوست داشته باش، به وقتش اونی که باید میاد مطمئن باش 

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

مجرد ک بودم دغدغه خودم همین بود ک کسی جرا منو نمیبینه. ۲۷ سالکی شوهر سوار بر اسب سفیدم رو پیدا کردم. الان ۲ تا دختر دارم دغدغه ام این شده خدایا اینا با کی و چ زمانی ازدواج میکنن. خداااااااایا چقد استرس چقد فکر و خیال

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

من یک دوستی دارم از ۱۸ سالگی حرص ازدواج  می زد مدام می گفت سنم انقدر شد ازدواج نکردم هی کسی با من ازدواج نمی کنه که الان با ۳۴ سال سن هنوز مجرده و دچار کلی بیماری شد تو رو خدا نکنید این کار رو با خودتون 

امیدوارم که قسمت همه یک زندگی خوب و عالی باشه در مسیر رشد وتعالی و از رسیدن به مقصد ناامید نشیم .

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓