2777
2789
عنوان

دندونم درد میکنه

384 بازدید | 12 پست

تازه دوماه بود از دندون درد خلاص شده بودم ...الان دندونای چپم بالا و پایین باهم تیر میکشن ...پدرم در اومده دیگ دو شبه 

کل عمرمو من داشتم دندون درد میکشیدم 🥲🥲🥲

دندون خرابم ندارم الان همش پر کردم یا عصب کشی  نمیدونم چ کوفتیشه 😩😩😩😖

وااای دندون درد خیلی بده خدایی اونم این موقع صبح 

برو دکتر خب یا اسپری بی حس کننده بگیر اگ میتونی الان بیرون بری 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

حساس شده یعنی ؟ خمیردندون ضد حساسیت سنسودان اصلشو بگیر بزن خوب میشی. همش درد میکنه از حساسیته

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
نمیدونم چشه  میگم ممکنه از دندون عقلم باشه؟فشار بیاره به بقیه؟؟

دندون عقلت مکه تازه دراومده؟!

مغمولا وقتی تازه عصب کشی یا جرم گیری میشع بقیه دندون ها حساس میشن . من اینجوری شده بودم بعد از پررکردن و جرم گیری حساس شده بود وحشتناک ی شیرینی هم نمیتونستم شبا درد میکرد همش سنسودان گرفتم خوب شدم . (یعنی شرکت سنسودان بابت تبلیغی که براش میکنم به من باید ی پولی بده😂)

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
دندون عقلت مکه تازه دراومده؟! مغمولا وقتی تازه عصب کشی یا جرم گیری میشع بقیه دندون ها حساس میشن . م ...

😂😂

نه تازه در نیومده ...اره من کلا دندونام حساسیت داره وقتی مسواک میزنم دندون درد میگیرم دکترم گفت باید این خمیر دندونو بزنی ...ابجیمم میزنه راضیه امروز برم ازش بگیرم 🚶🏻‍♀️🥲

راستی گوش همون سمتمم درد میکنه ممکنه ریط داشته باشد ؟

😂😂 نه تازه در نیومده ...اره من کلا دندونام حساسیت داره وقتی مسواک میزنم دندون درد میگیرم دکترم گف ...

شاید عفونت کرده دندونت!!. زنگ بزن از دکترت بپرس شاید باید آنتی بیوتیک بخوری. پیگیر باش ولی

عزیزم این مشکلات رو من زیاد داشتم 

خمیر دندان با زردچوبه بزن بعد 30 دقیقه اگه خوب نشد 

یه قرص کدئین بزار روی همون دندونی ک درد میکنه بزا خودش ذره ذره آب بشه 

آب قرص کدئین هم بزا داخل دهانت بمونه تا کامل قرص کوچیک بشه . بعد بخور کلی درد دندونت رو میگیره.😬