2777
2789
عنوان

آقا دارم از درد غش میکنم🥲

301 بازدید | 18 پست

سلام عزیزان

من ۳ روز دیگه وقت پریودمه الان چند ماهه که هی قبل و جلو میشه ولی در کل منظمه و ۲۷ روزه

این ماه همسرم قرص تقویت اسپرم مصرف کرده و در کل یه بار اقدام داشتیم اونم یه روز قبل از تخمک گذاری سر دخترمم به یک بار گرفت الان ۲روزه انقدر تخمدان چپم و زیر دلم درد میکنه و زیر دلم ،ترشح آبکی سفید دارم،و عضلات لگنم مخصوصا سیاتیکم گرفته اصلا کار خاصی نکردم حالا فردا میخوام برم دکتر و سونو بدم به نظرتون اگر باشم مشخص میشه توی سونو یا اورژانسی تیتر بتا هم بدم..؟

احتمال بارداری هست..؟

یا اینکه کیسته..؟

آخه بوی واژنمم ببخشید عوض شده سر دخترمم همین طوری شده بودم

اِلهی و رَبّی مَن لی غَیرُک...🙏🌟                             رَبِّ لا تَذَرنی فَرداً وَ انتَ خَیرُ الوارِثِین...💛👼🏼                 اللهم صَّلِ عَلی مُحَمد وآلِ مُحَمد و عَجِل فَرَجَهم...🌻

کبسول روعن گل مغربی بخر بخور اگه خارجیش پیدا کنی بهتره یا جوشوندش رو بخور گیاهش عطارک داره 

جدی بگیر حرفم میرم بخوابم حوصله خواص گفتنش ندارم خودت بزن بخون 

برای شفا من یه **حمد** میخونیدشایدمنم بخندم به امید*خدا*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیتونم جواب بدم سیاتیک کجاست شما چقد باکلاسین😑

ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور
عفونت یا کیسته

واقعا..؟

اگر کیست باشه فردا سونو نشون میده درسته..؟

بیشتر بخاطر این میخوام سونو بدم که بفهمم کیسته یا هر چیز دیگه که درد نکشم و پیشگیری کنم

اِلهی و رَبّی مَن لی غَیرُک...🙏🌟                             رَبِّ لا تَذَرنی فَرداً وَ انتَ خَیرُ الوارِثِین...💛👼🏼                 اللهم صَّلِ عَلی مُحَمد وآلِ مُحَمد و عَجِل فَرَجَهم...🌻
کبسول روعن گل مغربی بخر بخور اگه خارجیش پیدا کنی بهتره یا جوشوندش رو بخور گیاهش عطارک داره  جد ...

توی بارداری گل مغربی میخوردم میدونم چیه..؟

ضرر نداره اگر ۱ درصد باردار باشم..؟

من نمیتونم جواب بدم سیاتیک کجاست شما چقد باکلاسین😑

باکلاس چیه بابا🤣🤣

انشاالله سلامت باشی هیچ وقت نفهمی چیه یه رگ از پشت کمر تا پشت قوزک پا سگی میگیره و درد داره

واقعا..؟ اگر کیست باشه فردا سونو نشون میده درسته..؟ بیشتر بخاطر این میخوام سونو بدم که بفهمم کیسته ...

آره فکر میکنم نشون بده عزیزم

آخه باردار شدن اصلا اینطوری علائم درد شدید نداره و احتمالا یه عفونت و با کیسته، البته نگران نشو ، این مسایل زود برطرف میشه

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
احتمالش بالتست حامله باشی....چرا فقط یه روز اقدام کردی...میزاشتی بعد تخمک گذاری

واقعا..؟

والا با این بچه های این دوره زمونه اصلا نمیشه تا صبح بغل ما بیداره بخدا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

۱روز قبل روز تخمک گذاری اقدام کردیم ولی یه ربع به حالا سجده موندم که ببخشید قشنگ داخل بره

سونو که اصلا نشون نمیده نرو  ازمایش هم زوده  اگه خیلی عجله داری تو‌این سه روز ،هر روز بی ...

من آزمایش سر دخترم ۵ روز بعد از موعد رفتم ولی اگر کیست یا هرچی باشه نمیتونم درد بکشم که برم یه سونو بدم ببینه کیسه چیه یه قرصی چیزی از دکتر بگیرم خو

آره فکر میکنم نشون بده عزیزم آخه باردار شدن اصلا اینطوری علائم درد شدید نداره و احتمالا یه عفونت و ...

مرسی عزیزم انشاالله فردا متوجه میشم و هرچی خیر و صلاحه انشاالله اتفاق میوفته