2777
2789

من خودم قدم164هست وزنم 52

دوس دارم بشم 58-60

یموقع 44تا بودم🥴🥴

یه دوره با مولتی و زینک و اهن رسوندمش ب48/49

یه دوره با شیره انگور (3/4کیلو) رسوندمش ب52/53

ولی قندم رفت رو 150دیگ ادامش ندادم

الانم اون هفته 50بودم بعلت افسردگی و حال روحی بد 3 کیلو کم کرده بودم

الان دوباره سه چهار روزه زینک میخورم و دائم درحال خوردنم😵‍💫😵‍💫😵‍💫2کیلووو اضاف کردم تو 5-6روز😂😂

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان داشتم به این فکر میکردم که تاپیک بزنم بگم چرا من همش دوس دارم بخورم😞 چرا انقد عاشق خوردنم😞چرا انقد خوش اشتهام اخه😞 قدم ۱۵۳ وزنم ۶۵ . کاش میشد ده کیلو کم کنم

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن
من 165 و 54 میخام تا 60 برم

ایشالا😍😍

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹

۱۷۳ قدم 

اول ۶۶ بودم 

خود ب خود با توجه ب استرسی ک این چند مدت داشتم الان شدم ۶۲

خیلی اندامم چوب خشکی شدع

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
الان داشتم به این فکر میکردم که تاپیک بزنم بگم چرا من همش دوس دارم بخورم😞 چرا انقد عاشق خوردنم😞چرا ...

عزیزم

خب ورزش کن تا هم بتونی از خوردن لذت ببری و هم وزنت نره بالا

پیاده روی و... 

عزیزم خب ورزش کن تا هم بتونی از خوردن لذت ببری و هم وزنت نره بالا پیاده روی و... 

دوس ندارم ورزشو رژیمو🤣🤣

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن