2777
2789
عنوان

چرا رفت😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1464 بازدید | 25 پست
نمیدونم..... انقدر فکر کردم و گریه دارم روانی میشم 

عجب ادم بی معرفتی بوده ولی مطمئن باش چوبشو میخوره بسپارش بخدا

وقتی انگیزه ای برای ادامه‌ این زندگی نداشتی، به نسخه‌های دیگه ای از خودت در آینده فکر کن و به اونها فرصت زیستن بده 🤍
چون تو مامانش نبودی که اینکارارو براش میکردی مردا اینجوری خوششون نمیاد اشتباه کردی

من یاد نگرفتم کسی رو ک دوس دارم بچزونم ک برام له له بزنه....

من اصلا یاد نگرفتم با کسی بد باشم این ک تمام من بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنو وشوهر بعده ۹سال بفکر طلاق میوفتن اینکه طبیعیه .عادی شدی  براش .حتما رابطه هم داشتی ک نگو ندااااشتم .اونم ی ترو تازشو میخاد .محبت زیادیم کردی .تو دنبالش بودی .براهمین رفت

همه ما در تاریکی یکسان عمل میکنیم .لطفا کسیو قضاوت نکنین .باشکم سیر نمیشه آدمیکه ک دست ب دزدی زده رو قضاوت کرد .همه ما در تنگنا وسختی ها قرا بگیریم یک جور عمل میکنیم لطفا خودتون رو پیغمبر زاده فرض نکنین 😊
عزیزم ملت ۱سال هم عقد نمیمونن شما چرا وقتت حروم کردی ..برو ی هنری یاد بگیر بخودت برس ..چرا خودتو نوک ...

عقد....

رابطه بود عقد نبودیم.

من ازمون وکالت دارم حقوق خوندم ولی چ فایده

ببین مشکل تو نبودی زندگی زندگی زندگی زندگی باعثشه من خودم تنها بی یکی دلبستم فک کن طرف رو تو رویای بچگیم دیده بودمش تو واقعیت دیدنش بعد اون همه سال سخت بود همه چی اوک بود خیلی خوب ولی تهش دستش تو دستای یکی دیگست میدونی دو کار کنی یکیش اگه انگیزه دیگه نداری خودکشی ۲ اگه انگیزه داری یه کاری کن حسرت نخوری من خودم چند وقت دیگه گزینه ۱ رو اجرا میکنم ولی اگه امیدی سعی کن نشون بدی خودتو فعلا عشقم تو این دوره بعد قبل کلا دروغ بوده من خودم تجربه کردم یادش بخیر یه زمانی به همه میگفتم حقیقت داره دیدم نه واقعا نه پس خودت خودت 

ببین مشکل تو نبودی زندگی زندگی زندگی زندگی باعثشه من خودم تنها بی یکی دلبستم فک کن طرف رو تو رویای ب ...

خودکشی؟؟؟

واسه یکی ک نخواستمون

به درک ک نخواستمون...

خواستی خودکشی کنی ب این فکر کن روحت سرگردون و در عذابه اون دنیاتم تو جهنمی....همین

خودکشی؟؟؟ واسه یکی ک نخواستمون به درک ک نخواستمون... خواستی خودکشی کنی ب این فکر کن روحت سرگردون ...

من الآنم تو زندگی سرگردونم منتهی خودکشی دلیل بر رهایی نیس دلیل بر دنبال پاسخه چون میدونم رهایی نداره