2777
2789

ببین جوانه ی ماش درست کن برا خودت، خیلیم خوشمزست 

قبل از هر وعده غذایی بخور قشنگ

کلی فایده داره . جلو اشتهاتم میگیره . خوشمزه هم هست

لاغر کننده هم هست

من لاغرم واقعا حسرت میخورم ک نباید زیاد بخورمش🥲🥲🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیخوام ضدحال بزنم ولی فقط پول هدر دادنه هرررررقرصی بگی خاله من خورده بااااهرقیمتییییی از اینستا ماهواره گیاهی شیمیایی دم کنی عرقیجات خارجی ایرانی 

ولی ت هیچکدوم ۱گرم کم نکرده و الان ۲هفتس رو اورده ب رژیم ۳کیلو کم کرده الان میگ حیف ب اونهمه پول و حیف ب این اعصاب ک سر داروها از دست دادم 

💎هیچ چیز از هیچکس بعید نیست💎

من قرص لاغری خوردم تو دو ماه ۱۷ کیلو کم کردم به همه گفتم رژیم گرفتم🤭🤭🤭شكم و پهلو هام آب شد چون بلغمي بودم خيلي بزرگ بود

ولی خدایی راضیم با اینکه میترسیدم هیچ عوارضی نداشت واسم البته مشاورش هم ادم حسابی بود خیلی با حوصله وقت میزاره و جواب سوالا رو میده، محصولاشم اصله

خلااااصه شدم باربی🥰

حالا هی میپرسین از کی گرفتی بزارم یک باره شمارشو

٠٩٠٥٦٢٠٣٦٨٧ آنا شاهی

بله از ۹۰ شدم ۷۰ کیلو انشالله بازم از هفته دیگه شروع میکنم یه دوره استفاده کنم تا به ۶۰ برسم

عزیزم هنوزم استفاده میکنی؟؟ و کماکان راضی ای؟ از کجا گرفتی؟؟ من دنبال اصل قرص لاعریم خیلی رفته تو مخم ولی اصصصلا نمیتونم به اینستا و پیجا اعتماد کنم

عزیزم هنوزم استفاده میکنی؟؟ و کماکان راضی ای؟ از کجا گرفتی؟؟ من دنبال اصل قرص لاعریم خیلی رفته تو مخ ...

سلام نه همون چند وقت پیش استفاده کردم ۲۰ کیلو کم کردم 

گفتم چن ماه بگذره دوباره استفاده کنم اگه ۱۰ کیلو هم انشالله کم کنم عالی میشه احتمالا بعد عید دوباره استفاده میکنم