2777
2789
عنوان

کیا پرستار بچه دارن یا داشتن؟

177 بازدید | 14 پست

سلام عزیزان. میخوام ببینم اولا خودتون هم منزلید یا نه؟ باهاش راحتین؟ 

خوب کار انجام میده؟ ازش راضی هستین؟ کلا کمکی بهتون میشه و کارهاتون را راحت تر میکنه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه برادرزادم دانشجودانشگاه ازاده فقط موقعی که کلاس داره میاره اماخواهرم معلمه ودرهفته تقریبا۵روزش تو ...

من کارهام خیلی یاده ولی میتونم دورکاری انجام بدم. میخوام ببینم اگر پرستار بگیرم بهم کمک میشه بدتر دغدغه ام زیاد نشه

من کارهام خیلی یاده ولی میتونم دورکاری انجام بدم. میخوام ببینم اگر پرستار بگیرم بهم کمک میشه بدتر دغ ...

منم همچین شرایطی دارم ودانشجوام دوست دارم بکیرم ولی میترسم

منم همچین شرایطی دارم ودانشجوام دوست دارم بکیرم ولی میترسم

من هر چقدر بتونم کار کنم میتونم درآمد بیشتری داشته باشم ولی نمیخوام برای بچه هام کم بزاره. همش میترسم حواسش نباشه خدایی نکرده بچه چیزیش بشه

من هر چقدر بتونم کار کنم میتونم درآمد بیشتری داشته باشم ولی نمیخوام برای بچه هام کم بزاره. همش میترس ...

بایدزیادپرسوجوکنی وخیلی دقت کنی الان پرستاربچهای خواهرم هرباربرده بچهاروحمام مریض شدن الان اینبارگوش دخترخواهرم عفونت شدیدگرفته واب اورده جوری شده که نمیشنوه

بایدزیادپرسوجوکنی وخیلی دقت کنی الان پرستاربچهای خواهرم هرباربرده بچهاروحمام مریض شدن الان اینبارگوش ...

نمیخوام حمام بره. اصلا حمام بردن خطرناکه. از دستش بیفته چی. بچه من نوزاده. 

شش ماهشه

نمیخوام حمام بره. اصلا حمام بردن خطرناکه. از دستش بیفته چی. بچه من نوزاده.  شش ماهشه

اهاخوب پس به نظرم این ریسک رونکن چون هنوزخیلی کوچیکه بچه اگربه مامان بیشتراعتمادداری که بتونه خوب ازبچه نگهداری کنه بهتره بدیش دست اون تایه پرستارغریبه که معلوم نیس تجربه داره تواین زمینه یانه