2777
2789
عنوان

استاد بازیگری

251 بازدید | 2 پست

سلام دوستان من یک دخترم و ۶ ماهه که در یک کلاس بازیگری ثبت نام کردم و تقریبا یک هفته شده که کلاس بازیگری نمیرم و هیچ اطلاعی هم ندادم که نمیام و چرا نمیام (چون بابام ناگهانی فوت کرد)بعدش چند روز پشت سرهم استادم بهم زنگ میزد منم حوصله شو نداشتم گوشیمو خاموش کردم بعد داشتم پیاده راه میرفتم نزدیک خونه آدرس خونمون رو داره یک ماشین از پشت بوق زد دیدم استادمه اول شوکه شدم بعدش گفت سوار شو کارت دارم منم سوار شدم گفت کجایی نیستی دو هفته نگران شدم چون تا به حال سابقه نداشته بود من بدون اطلاع بزارمش هیچی دیگه گفت من فکر نمیکردم اگر یک روزی یکی بخواد از این کلاس بره تو باشی من روی تو حساب کرده بودم با بقیه فرق داری برام و از این حرف ها گفت تو حیفی تو استعدادش رو داری و اینها من یکم ناراحت شدم گریه ام گرفت نتونستم خودم رو کنترل کنم استادم گفت چی شد ناراحت شدی ببخشید و این حرف ها دستم دستمال کاغذی داد گفتم نه یک مدت نمی‌خوام بیام گفت چرا؟ گفتم بابام فوت کرده محکم گرفت بغلم کرد گفت زودتر میگفتی 😭 هنوز که هنوزه نتونستم با این وضعیت روحی که دارم کلاس برم آخه من چیکار کنم ؟! گفت حالت بهتر شد بیا جان تو کلاس خیلی خالی بچه ها سراغتو میگیرن 😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.