2821
2789
اسمت را بگو حافظ بگیرم 

واسه منم بگیر توروخدا🥲🤍

نگارم

به نام خداوند رنگین کمان🌈💔 خداوند مهسا،حدیث و کیان💔خدای خدانور و نیکا و حمید💔خداوند اسرا،مونا ،مهرشاد💔خدای غزاله،ندا،مهرداد💔از عشقی و ستار چون گوهرش،خداوند افکاری و مادرش💔که این خانه مادری میهن است،که ایران زمین کاوه اش یک زن است💔🥲 به امید آزادی ایرانمون🤍
شرایس یکم سخت ولی آن شالله درست میشه آدم استرسی هستی اما زرنگ کاری.حس کردم یکم سبزه یاگندمی.بچه ات د ...

گلم میشه بگی شوهرم این کاری که دامادشون گفته جور میشه براش؟

کی خونمون میاریم شهر مامانم اینا ؟

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بین روزای اردیبهشت خرداداوکی شده 

اسمم مریمه

عزیزم اول بگو چنتا خواهر و برادر دارم

بعد بگو چند ماه دیگه باردار میشم؟؟؟؟؟؟

❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا  مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔
نه عزیز بیماری موقتی افتاده بله در مورد این ادم تصمیم گرفتن سخته خودت را از اسارت در بیار

گلم منم اسمم گفتم میشه بگیری برام .

اسمم فاطمه .کی خونه اجاره میکنیم ؟؟

کی خونمون میاریم شهری که مامانم اینا زندگی میکنن ؟؟

شوهرم کاری که دامادشون گفته جور میشه براش؟

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
بنظرم قلبا نه نداره ولی شاید با همن ٫بنظرم زیاد نمی مونن 

میشه برا منم بگی؟رابطمون واقعی میشه؟ممکنه اونم عاشق من بشه؟

به نام خداوند رنگین کمان🌈💔 خداوند مهسا،حدیث و کیان💔خدای خدانور و نیکا و حمید💔خداوند اسرا،مونا ،مهرشاد💔خدای غزاله،ندا،مهرداد💔از عشقی و ستار چون گوهرش،خداوند افکاری و مادرش💔که این خانه مادری میهن است،که ایران زمین کاوه اش یک زن است💔🥲 به امید آزادی ایرانمون🤍
جوانی احساساتی وپرشور وعاشق ویک پیغام عاشقانه وتولد عشقی دوباره

عزیزم جانم ٫ چقد قشنگ عشق دوباره ممنونم ازت ! خدایا مرسی ٫

حال راباید فهمید،، پرسیدن راهمه بلدن👍
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز