2821
2789
خواهربرادرتات زیادن ماشالله‌. حسم به بارداری یکم طولانی . ۵ماه

اشتباه 😔😔😔😔😔😔😔♥️♥️

❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا  مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔
سلام عزیزم میشه لطفاً منم بگید که من به چشم پاتنرم چه شخصیتی دارم و احساسش چیه به من

من فقط حدس می‌زنم پس قطعی نیست. 

بنظرم تلاش به علاقه میکنه ولی خودت باعث میشی عقب بکشه .حس میکنه دختر بی اعتمادبنفس خجالتی هستی واین باعث میشه ازت دوربشه. دنبال آدم باشوق وذوق.هستی ها ولی نمیخای باشی .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسمم مریمه

عزیزم اول بگو چنتا خواهر و برادر دارم

بعد بگو چند ماه دیگه باردار میشم؟؟؟؟؟؟

بگید توروخدا یکی که مطمعنه به حسش حالم بده😔😔😔😔😔😔😔

❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا  مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔
حروف اول را بگید لطفا چون من خصوصی نمیرم

عزیزدلم میشه بهم بگید بهشته خانم دلشون‌میخواد من با فرید پسر کوچکشون آشنا بشم و به نوعی یِ باب واسه رابطه نزدیک و ازدواجی برامون باز بشه؟؟؟ این اتفاق میفته؟؟ من فاطمه ام

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
اخه من اصلا شخصیتی ندارم ک با چندنفر باشم گلی  خودشم میدونه ادم وفاداریم

نه شک این نداره باکسی میدونه نیستی

کلا تورفتاروتصمیم شک داره حالا موضوع بحث شاید باشه.

ولی حل میشه نگران نباش

اره به زودی

مرسی عزیزم😍 بنظرت فرید از من خوشش میاد؟ من چطور؟ میتونم بهش علاقمند شم؟

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
نه شک این نداره باکسی میدونه نیستی کلا تورفتاروتصمیم شک داره حالا موضوع بحث شاید باشه. ولی حل میشه ...

متوجه شدم گلی 

ممنونم ازت بابت حس خوبی ک منتقل کردی،ایشالله ک همینطوره🌸 

بهترینارو برات ارزو دارم عزیزم✨

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
ان شا الله  گلم ساختمون اینا شاید خودمونه که نیمه ساخت مونده . اون نامزدی که گفتی احتمالا ...

@عشقحق   گلم ج میدی

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
یک خانه وکار ساختمانی هست نامزدیه کیه افتاده واسم همسرتون رابگو

چرا جواب منو نمی‌دید ؟😔

اسمم مریمه

عزیزم اول بگو چنتا خواهر و برادر دارم

بعد بگو چند ماه دیگه باردار میشم؟؟؟؟؟؟