2777
2789

بچه ها اعصابم خورد شده میترسم خیلی 

یه فامیل دور داشتیم ک قبلا خاستگارم بود من اون موقع قصد ازدواج نداشتم ردش کردم اونم ازدواج کرد 

الان کارای خطرناکی انجام میده مثلا یکی دو نفرو واسطه کرده ک برید بش بگید طلاق بگیرع میگیرمش خودم ( جدا شده )😐😐. از این میترسم شوهرم بفهمه 

بخدا سرشو میبره واقعی من برا شوهرم میترسم ن اون توله سگ الانم جرات ندارم از خونه برم بیرون چن روزه خونه حبسم 😐چیکار کنم 

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دو ساله منتظرم.پلی کیستیکم😓😓😓دیگه بی خیال شدم 

انشالله جفتمون مادر شیم 💚

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
بچه ها اعصابم خورد شده میترسم خیلی  یه فامیل دور داشتیم ک قبلا خاستگارم بود من اون موقع قصد ...

عزیزم از الان براش بگو که چی بوده در شرایطی بگو که هم خودت ارومی هم شوهرت

اگه منطقی براش توضیح بدی متوجه میشه تا اینکه بعدا خودش متوجه بشه و هرچی بهش بگی یه گوشش در میشه یه گوشش دروازه

و اینکه ازش نظر بخواه بکو چیکار کنم من به کمکت احتیاج دارم

عزیزم از الان براش بگو که چی بوده در شرایطی بگو که هم خودت ارومی هم شوهرت اگه منطقی براش توضیح بدی ...

متاسفانه رو این چیزا منطق نداره وای خدا کافیه اسم طرفو ببرم پسرخالشم هس😓یا امام هشتم

بچه ها اعصابم خورد شده میترسم خیلی  یه فامیل دور داشتیم ک قبلا خاستگارم بود من اون موقع قصد ...

عشقم بنظرم شوهرت اول تا آخر میفهمه پس خودت ماجرا رو براش تعریف کن بعد اینکه قلق شوهرتو بلدی دیگه یجوری آروم آروم بگو که عصبانی نشه از خودت بشنوه اعتمادش نسبت بهت جلب میشه هم منطقی تر رفتار میکنه تا بعدن از بقیه بشنوه:))❤️