2777
2789
عنوان

برچسب کابینت

3992 بازدید | 26 پست

سلام دوستان میخوام برچسب کابینت روی کابینت ام دی اف بزنم و همینطور روی سطح اپن و کنار گاز ، میخوام بدونم چقدر نسبت به گرما مقاومه و اینکه چقدر دوام داره؟ از به نصاب سوال کردم فقط واسه آشپزخونمون حدود ۶ میلیون میشد و اینکه راه دیگه ای میشناسید که کم هزینه باشه و کابینتام سفید بشه

واس سلامتیه تمام مامانا یه صلوات محمدی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاااااا خدا .قبلا با ۶تومن های گلاس میکردن .من دوساله پیش با ۵۰۰تومن اینکارو کردم .کابینتامم زیادن .خیلی خوبه .خودت زخمیش نکنی مرگ نداره .رو اپنمم خوبه عالی میشه ولی ۶تومن واقعا زیاده.

همه ما در تاریکی یکسان عمل میکنیم .لطفا کسیو قضاوت نکنین .باشکم سیر نمیشه آدمیکه ک دست ب دزدی زده رو قضاوت کرد .همه ما در تنگنا وسختی ها قرا بگیریم یک جور عمل میکنیم لطفا خودتون رو پیغمبر زاده فرض نکنین 😊

من زدم پسرم می‌کنه 

البته خودمون زدیم 

میخواهیم آماده شو بخریم 

برما کم‌نیاز هست چون کوچیک آشپزخونه مون 

همون هفت هشت میلیون میشه 

به نظرم کابینت های خودتم بفروش 

پول برچسب هم بذار آماده شو بخر

یه مدل هست خودشون با حرارت سشوار نصب میکنن از اونا بگیر مقاوم تر جای برش هم نمیمونه خیلی تمیز نصب م ...

مگه با اونیکی برچسبا فرق دارن؟ من فکر میکردم اینا فقط بخاطر اینکه راحت حالت بگیره سشوار میگیرن

ب نظرت درها رو عوض کنی بهتر نیست؟ هم عمریه هم قشنگ تره هم بابت یه چیز خوب پول میدی ن چیزی ک نمیدونی ...

آخه کابینتام دیواره هاشم معلومه فقط در نیست از بغل هم معلو میشه

آخه کابینتام دیواره هاشم معلومه فقط در نیست از بغل هم معلو میشه

خب دیواره هرو برچسب بزن در هارو عوض کن

همه ما در تاریکی یکسان عمل میکنیم .لطفا کسیو قضاوت نکنین .باشکم سیر نمیشه آدمیکه ک دست ب دزدی زده رو قضاوت کرد .همه ما در تنگنا وسختی ها قرا بگیریم یک جور عمل میکنیم لطفا خودتون رو پیغمبر زاده فرض نکنین 😊
مگه با اونیکی برچسبا فرق دارن؟ من فکر میکردم اینا فقط بخاطر اینکه راحت حالت بگیره سشوار میگیرن

اره یه مدل هست مادرشوهرم زد به دیوار سالن و اپن

طرحش مثل سنگ مرمر

براق

گوشه های اپن رو اصلا برش نداد فقط یه مدل سشوار قوی داشت با اون حرارتش داد کشید مثل خود گوشه ی اپن حالت گرفت

راستش نمیدونم اسمش چی بود