saraa_2020 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 735 عنوان قرص فت فیس 334 بازدید | 4 پست بچه ها من فت فیس خوردم برا چاقی صورت ولی بدنمم چاق شد الان قطعش کردم بنظرتون بدنمم لاغر میشه مث قبل؟؟کسی تجربه داره؟؟ 1401/10/28 | 00:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
koyoko عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 167 من فت فیس خوردم بدترین چیزیه ک خوردم اره قطع کنی همششششش میخوابهانگار تاوقتی میخوری بدنت آب جمع میکنهاین قرصا کورتون دارن و بشدت مضرن اگر سلامتیت برات مهمه دیگه نخور هرکیم گفت خوبه بدون هنوز ندیده چقدر مضرن همه چیز زیبایی هایی داره ، ولی همه نمیتونن اینو ببینن
koyoko عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 167 کلا تا وقتی میخوری همه جای بدنت پر میشه من میخورم اینقدررررر بهم میومد همه میگفتن چقدر خوشگل تر شدی ولی بعد دو تا قوطی خوردن میدیدم معدم سنگین شده ، رشد موهای صورت ۲ برابر شده روی هرکسی یه جور تاثیر میذاره همه چیز زیبایی هایی داره ، ولی همه نمیتونن اینو ببینن
saraa_2020 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 735 من فت فیس خوردم بدترین چیزیه ک خوردم اره قطع کنی همششششش میخوابه انگار تاوقتی میخوری ... عزیزم الان من ران و شکمم چاق شدم الان مصرفش رو قطع کردم دیگه ران و شکمم آب میشه؟؟؟
koyoko عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 167 عزیزم الان من ران و شکمم چاق شدم الان مصرفش رو قطع کردم دیگه ران و شکمم آب میشه؟؟؟ اره عزیزم میخوابهمگر اینکه اینقدر پر خوری کرده باشی ک چربی جمع شده باشهببخشید من دیر ب دیر میام همه چیز زیبایی هایی داره ، ولی همه نمیتونن اینو ببینن