2777
2789
عنوان

ازدواج

161 بازدید | 12 پست

به نظرتون چطوری میشه که یک نفر از دبیرستان دوست داره ازدواج کنه و این حس علاقه در وجودش هست ، یه نفر از ۲۰ سالگی این احساس رو پیدا میکنه، بعضیام مثلا ۳۰ سالشونه اما خیلی عادی زندگیشونو میکنن و بااینکه شرایط دارن به ازدواج به صورت جدی فکر نمی کنن،!! چه دختر و چه پسر.

کلا براشون فرق نداره زودتر متاهل بشن یانه!!

آخه آدم کسایی که سنشون از خودش بیشتر هست رو نگاه میکنه ، براش سوال میشه چرا من که سنم خیلی کم تره دوست دارم ازدواج کنم ، ولی این افراد اینطور نیستن🤔 شاید ما نباید این حس رو داشته باشیم.!! چون همیشه گفتن این نیاز فطریه آدماست که ازدواج کنن برام سواله پس چرا این حس نیاز  رو بعضیا ندارن. آدم احساس سبکی بهش دست میده از علاقه زودتری که به ازدواج داره!!!

همه احساسات واقعیشونو  به زبون نمیارن خیلیا هستن که دوست دارن ازدواج کنن ولی چون شرایطشو ندارن میگن نه

یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرایط زندگی آدما، اطرافیانشون و نحوه تربیت اونها تاثیر داره توی طرز فکرشون 

یکی هست تو شرایطی قرار میگیره که اولیتش ازدواج میشه 

یکی هست دوست داره اول به یه سری چیزا برسه بعد ازدواج کنه

کلا شرایط متفاوته 

همه احساسات واقعیشونو  به زبون نمیارن خیلیا هستن که دوست دارن ازدواج کنن ولی چون شرایطشو ندارن ...

درسته ، ولی بعضیام مثل افراد معروف حداقل مسئله مالی ندارن و از لحاظ های دیگه هم کاملا محجوبن ، ولی خب ازدواج نمی کنن. یعنی میگن پیشرفت تو کارشون براشون مهمه.

ولی من میگم یعنی پیشرفت کاری انقدر از ازدواج شیرین تره که بعد از نزدیک ۴۰ سال هنوز طرف ازدواج نمیکنه!

درسته ، ولی بعضیام مثل افراد معروف حداقل مسئله مالی ندارن و از لحاظ های دیگه هم کاملا محجوبن ، ولی خ ...

شاید همه اینا یه حرف باشه شما که از زندگی شخصیشون خبر ندارید

یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی