یه خیارشور رو از یخچال بذار کنار بخاری گرم بشه بعد از وسط نصف کن بذار رو دندون داخلش رو همون وقت آروم میشه
☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘ امید ماروهم ناامید نکن که امیدم به خودته خداجون ☘ ☘خداجون حاجت هامون رو همراه سلامتی و دلخوش بده☘ الهی امین😘😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا کنه تکلم پسرم خوب بشه ۶ سالشه امروز بردمش دکتر روانپزشک گفت مشکل گفتار داره نامه داد ببرمش روانپزشک کودک و نوجوان ،،،، خیلی ناراحتم امشب دلم میخواست گریه کنم،،، دکتر تو مطب ازش پرسید جشن روز مادر تو پیش دبستانی چیکار کردید برای من توضیح بده؟ پسرم حتی نتونست یه جمله بگه
یه خیارشور رو از یخچال بذار کنار بخاری گرم بشه بعد از وسط نصف کن بذار رو دندون داخلش رو همون وقت آروم میشه
☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘ امید ماروهم ناامید نکن که امیدم به خودته خداجون ☘ ☘خداجون حاجت هامون رو همراه سلامتی و دلخوش بده☘ الهی امین😘😍
یه خیارشور رو از یخچال بذار کنار بخاری گرم بشه بعد از وسط نصف کن بذار رو دندون داخلش رو همون وقت آرو ...
رفتم دکتر امپول زد تافردا ک عملش کنم😥
{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱