دوستان شما بودید کدوم رو می رفتید کدومش براتون جذابیت داره ؟ امروز یه پزشکو دیدم خیلی می نالید از پزشکی یه بارم یه دندون پزشکو دیدم خیلی می نالید از بابت کمبود مریض من فکر می کردم اینا باید پول پارو کنن سناشون زیاد بود چجوریه انقدر بی علاقن😐💔 انگار اینا فقط از دور قشنگه یا اینا اصلا علاقه نداشتن رفتن دکتر شدن😹💔
پزشکی و دندون از دور قشنگه اگ خ ب کارای بیمارستانی علاقه داری اول ب پرستاری فک کن بعد پزشک و دندون
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
دندان قطعا زودبازده تره ، دیگه هر شغلی باید زرنگ هم باشی من توی اقواممون دندانپزشک زیاد داریم یکی هست با پنجاه سال سن زندگی خیلی معمولی یکی دیگه سی سالش نشده زندگی عااالی! دیگه بستگی به خودشون داره
من از پرستاری خوشم نمیاد قبولم شدم امسال نرفتم پشت کنکور موندم
پس برو یکی از اینایی ک دوص داری خودت
اگرم کلا دوص نداری برو دارو
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
محصل یکی از این رشته ها بودم و الان بهت با قاطهیت میگم فیزیو تراپی از همه بهتره
پرستاری و فیزیو کارش زیاد میگن ولی اخه میدونی ادم تعجب میکنه یارو علاقه ای نداشته رفته پزشکی یه جوریم ناله میکنه اصلا ادم فکر میکنه پدرش در میاد در صورتی که یه پزشک عمومی تو یه درمانگاه بود😹💔
دندون و دوست دارم البته اگه بیارم کارش به نظرم نسبت به پزشکی عملی تره
اره ریزه کاری زیاد داره موفق باشی