2777
2789
عنوان

میخام برم قهر خونه ی پدرم

46 بازدید | 3 پست

دیگهه خسته شدم از دست شوهرم ....صب تا عصر که میره سر کار ....بعد میاد ی چیزی میخوره   ی چرت میزنع میره تااا اخر شب  ۱  ۲ پیش رفیقاش🙁🙁

ب من ک اصلا توجه نداره....بچه کوچیک دارم خیلی اذیت میکنه اصلا نگه نمیداره ک من ی کاری بکنم

ولی اگ یکاری نکرده باشم زودی ب رو میزنه....از غذا ایراد میگیره

زبونش تلخه واس هر چیزی یچی داره بگه .....قبلا از من دختر عموشو میخاسته با همم در ارتباط بودن خیلی پیام و زنگ و ....

عاشقتم عاشقتم و... حرفای ک تابحال ب من نزده

خرجی هم نمیده مثلا بگم صد تومن بده تااا بده  باز بگم ۵۰ تومن بده تا بده  اونم اول اخرش میپرسه ک چیشد 

نمیدونم چ کنم.....پدرمم مریضه 😞😞 ی داداش دارم ک اونم درگیره زندگی خودش ...عیشکی پشتم نیست

تو این گرونی بری باید با بچت بری بنده خدا پدرت از کجا بیاره پیش مشاور برو با خودش جدی صحبت کن بر ...

پدرم خودش افتاد جلو این ازدواج شد من راضی نبودم  الانم باس جوابگو باشه ....خیلی گفتم   ب خونوادش گفتم  فایده نداره ...امام اولش دوستاشن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان