2777
2789
عنوان

دخترای مجرد ۳۰ به بالا بیایید

209 بازدید | 10 پست

تفریحتون عصرها چیه؟  من هیچ دوستی ندارم واقعا افسرده میشم تو خونه جایی نیس برم

خدا هرگز دیر نمیکند...باشد که اکنون کامیابم💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشين داري روشن كن برو دور بزن 

منم امسال دور همه دوستامو خط كشيدم فقط خودمو كارو حيون خونگيم و پارتنرم ...اصلا جديدا حوصله دوست و رفيق ندارم اخه به نظرم كسي نزديك شخصيتم نيست 

ماشين داري روشن كن برو دور بزن  منم امسال دور همه دوستامو خط كشيدم فقط خودمو كارو حيون خونگيم ...

ماشین دارم ولی تنهایی نمیچسبه نه پارتنری نه حیوون خونگی😄

😂😂چه كنيم پس راه بده خو بزار بيان بهت پيشنهاد بدن مثل من اعتماد بنفس داري برو خودت پيشنهاد بده .. ...

من اسکولم خواهر...یکی دوس دارم خودش چند بار نخ داده ولی من بس رسمی حرف میزنم جرات نمیکنه چیزی بگه... 

از طرفی سطخش خیلی بالاست اعتماد به نفس ندارم باهاش اشنا بشم

من اسکولم خواهر...یکی دوس دارم خودش چند بار نخ داده ولی من بس رسمی حرف میزنم جرات نمیکنه چیزی بگه... ...

دور از جون بهش پا بده الكي با سخت گيري خودتو بيشتر تنها ميكني 

خب پارتنر منم سطحش خيلي بالاست ولي من كم نميارم به هيچ عنوان به نظرم همين امشب بهش فكر كن و زودتر عمليش كن مگه چندنبار حق زندگي داري