فویل راحت تر نیس؟ یکم توضیح بده دیگه چجدری گذعشته من هایلایت داره موهام چجوری باید ریشه گیری ...
اره راحته من کلاه داشتم زدم ببین ریشه موهات که درومده روبا فویل ببند وموادفقط جاهاایی بزن ک بدون رنگه اصلا کاری به رنگ قبل نداشته باش وغلیظ بگیرمواددکلرت که نشتی نده بعدش ک به پایه رسید باشونه رنگ مواد دکلرت با موهای پایین فید کن بعددده دقیقه بشور و رنگی ک خواستی بزن وتوی رنگت یه نخود ماهگونی بریز ک زردی بدش گرفته بشه
خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰
اره راحته من کلاه داشتم زدم ببین ریشه موهات که درومده روبا فویل ببند وموادفقط جاهاایی بزن ک بدون رنگ ...
من ارایشگر که میزاست با پشت شونه خیلی ریز یدونه از بالا یدونه از پایین برمیداشتن یه قسمتو میزاشت بمونه و یه قسمتو مواد میزد منم باید اینکارو کنم؟با قبلی هل هم کاری نداشته باشم درسته؟مقدارم موادم چجوری باشه یکم بیشتر بگو پودر مشو با اکسیدان چند درصد قاطی کنم؟
انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین
انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین
اره گلم درسته بعد لایه های نازک بردارموهات عرق نکنه نشتی بده پودر خوب بگیرموادت جوری درست. کن مثل ما ...
پودر هم اگه مارک داره بگو از همون مارک بخرم ممنون عزیزم
حالا بعدش که مش گذاشتم موهامو شستم به کل موهام رنگ قاطی کنم بزارم بعد اونم بشورم درسته؟چیزی نباید به رنگم قاطی کنم؟
همه موهام رنگ کنم دیگه درسته؟
نشی عزیرم مرسی واقعا حالا بعدش که مش گذاشتم موهامو شستم به کل موهام رنگ قاطی کنم بزارم بعد او ...
اره دیگه موهات ازررنگ خوب بشور بعددرنگت قاطی کن کمی ماهگونی بهش بزن اندازه یه نخود که زردی بگگیره کامل بزن به موهات بعد ازاینکه دیدی خوب گرفت موهات بشور کامل وتمام
خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰
اره دیگه موهات ازررنگ خوب بشور بعددرنگت قاطی کن کمی ماهگونی بهش بزن اندازه یه نخود که زردی بگگ ...
فدات شم مرسی خیلی کمک کردی ممنون