2777
2789
عنوان

مش زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2044 بازدید | 110 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من محجبه ام موهام در نمیاد اصلا

شما رو یادم میاد از قدیما

من سال ۸۸ کاربریم  بسته شد سر فیل..تر شدن سایت

فعال نبودم ولی بودم

بخاطر شلی تنبان یه نر و حفظ ایمان نداشتشون،منِ زن نمیرم تو گونی.عرزشی بازی  هم ممنوع
در هر دو حالت به نظر من بسیار زیبایی.از اونا که به دل میشینن و اخلاقشونم خیلی خانمه از چشم بد دور ب ...

عزیز دلم ممنونم لطف داری 

‏موهایمان سفید شد، گفتند ارثیست،راست گفتند؛ ما وارثان اضطراب و استرس در تاریخ بودیم.

نه باکلاه مش گلم

فویل راحت تر نیس؟ 

یکم توضیح بده دیگه چجدری گذعشته من هایلایت داره موهام چجوری باید ریشه گیری کنم توروخدا تگه میدونی یاد بده و چه رنگی بزارم روش که مش هام خاکستری دودی یا یخی بشه

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
ااخی خیلی زیبایی ببخشید ابرو هاتون طبیعی؟؟یا کاری روش انجام دادی منم محجبه ام😍😍

عزیزمی

والا فیبروز کردم ولی من یک سایه ابرو خوب خریدم ک خیلی قشنگ‌میکنه ابرو رو

‏موهایمان سفید شد، گفتند ارثیست،راست گفتند؛ ما وارثان اضطراب و استرس در تاریخ بودیم.

اره دوره رفتم بلدم گلم ببین عزیزم خواستی ریشه گیری کنی موادت غلیظ بگیربزن به ریشه ولی نخوره به پوست ...

ممنون عزیزم ریشه نه چطور بچسبونم به جای قبلی که دکلره داشته طوری که اون قسمت نسوزه و کات شه یهو

شما رو یادم میاد از قدیما من سال ۸۸ کاربریم  بسته شد سر فیل..تر شدن سایت فعال نبودم ولی بودم

ای جان پس قدیمی هستی

ممنون عزیزم ریشه نه چطور بچسبونم به جای قبلی که دکلره داشته طوری که اون قسمت نسوزه و کات شه یهو

خوب گفتم دکلرت غلیظ، درست کن بزن به اون ریشه هاا بعدش، که به پایه رسید مواد اولی پاک کن دوباره کمی موادبزن وکامل ریشه ودکلره قبلی باهم فیدکن بزارده دقیقه بمونه کامل یکدست میشه بعدبشور ورنگ اصلیت بزن

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

اخه رنگ سن ادمو میبره بالا موهارم میسوزونه علاقه هم ندارم به رنگ شوهرمم که اصا میگ مشکی بهت بیشترمیا ...

خوبه رنگ نکردی بخدا من رنک کردم اول الان پشیمونم ولی خب مجبورم موقع عروسی ها نمیتونم با موی نصف زرد نصف مشکی برم میرم مجبورا رنگ میزارم جلومون ۲تاهم عروسی داریم اونارم بگذرونم ایشالا دبگه رنگ نمیزارم

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین