2777
2789
عنوان

تزریق چربی به چانه

871 بازدید | 12 پست

میخوام غبغبم رو ساکشن کنم دکتر پیشنهاد داد چربیش رو به چانه ام تزریق کنه چون چانه ندارم صورتم از حالت گردی کمی در بیاد اما نمیدونم چربی خوبه یا ژل بهتر؟

کسی اینجا انجام دادخ راهنمایی کنه دوستان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چربی ماندگار تره . من هفته ی دیگه میرم امیدوارم خشگل شی و عید بترکونی 

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

63miss_ayli

اره اما امروز یه مطلب خوندم نمیدونم چقدر صحت داشت نوشته بود چربی مثل ژل نیست جذب بشه و به مرور حرکت میکنه زیر پوست میترسم بیاد زیر جونم در اینده😂😒

شما از کجای بدنت چربی میگیری؟ تهران هستین هزینه اش چقدر گفته پزشکتان

نه من ژل میزنم ولی دکترم گفت چربی ماندگار تره . ولی من جایی و ندارم ازش چربی بردارم . من مشهد میرم هزینش حدود ۵ تومن

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
63miss_ayli اره اما امروز یه مطلب خوندم نمیدونم چقدر صحت داشت نوشته بود چربی مثل ژل نیست جذب بشه و ...

چه جالب

نه من ژل میزنم ولی دکترم گفت چربی ماندگار تره . ولی من جایی و ندارم ازش چربی بردارم . من مشهد میرم ه ...

ایشالا که نتیجه اش عالی بشه عزیزم 

منم استرس دارم حالا ببینم دکترم میتونه قانع ام کنه 🤓

ایشالا که نتیجه اش عالی بشه عزیزم  منم استرس دارم حالا ببینم دکترم میتونه قانع ام کنه 🤓

منم استرس دارم ولی طبیعی باش نگران نباش