dolmak مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 51 عنوان تزریق چربی به چانه 871 بازدید | 12 پست میخوام غبغبم رو ساکشن کنم دکتر پیشنهاد داد چربیش رو به چانه ام تزریق کنه چون چانه ندارم صورتم از حالت گردی کمی در بیاد اما نمیدونم چربی خوبه یا ژل بهتر؟کسی اینجا انجام دادخ راهنمایی کنه دوستان 1401/10/27 | 21:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
63miss_ayli عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 5411 چربی ماندگار تره . من هفته ی دیگه میرم امیدوارم خشگل شی و عید بترکونی میرقصانم زندگی را به سازم. کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل
dolmak مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 51 somayehjj قیمتا مختلف هست اما این دکتر حاذق و معروفیه با تزریق ۱۱ میلیون عزیزم
dolmak مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 51 63miss_ayliاره اما امروز یه مطلب خوندم نمیدونم چقدر صحت داشت نوشته بود چربی مثل ژل نیست جذب بشه و به مرور حرکت میکنه زیر پوست میترسم بیاد زیر جونم در اینده😂😒
dolmak مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 51 چربی ماندگار تره . من هفته ی دیگه میرم امیدوارم خشگل شی و عید بترکونی شما از کجای بدنت چربی میگیری؟ تهران هستین هزینه اش چقدر گفته پزشکتان
63miss_ayli عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 5411 شما از کجای بدنت چربی میگیری؟ تهران هستین هزینه اش چقدر گفته پزشکتان نه من ژل میزنم ولی دکترم گفت چربی ماندگار تره . ولی من جایی و ندارم ازش چربی بردارم . من مشهد میرم هزینش حدود ۵ تومن میرقصانم زندگی را به سازم. کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل
63miss_ayli عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 5411 63miss_ayli اره اما امروز یه مطلب خوندم نمیدونم چقدر صحت داشت نوشته بود چربی مثل ژل نیست جذب بشه و ... چه جالب میرقصانم زندگی را به سازم. کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل
dolmak مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 51 نه من ژل میزنم ولی دکترم گفت چربی ماندگار تره . ولی من جایی و ندارم ازش چربی بردارم . من مشهد میرم ه ... ایشالا که نتیجه اش عالی بشه عزیزم منم استرس دارم حالا ببینم دکترم میتونه قانع ام کنه 🤓
63miss_ayli عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 5411 ایشالا که نتیجه اش عالی بشه عزیزم منم استرس دارم حالا ببینم دکترم میتونه قانع ام کنه 🤓 منم استرس دارم ولی طبیعی باش نگران نباش میرقصانم زندگی را به سازم. کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل