2821
2789
عنوان

کیست تخمدان

47 بازدید | 5 پست

کسی کیست داشته؟؟؟یعنی از اول  کسی که داره مشخصه؟؟یا ممکنه بعدا هم مبتلا بشه ...اخه من ۷ روزه پریودیم عقب افتاده در حالی که اصلا هیچوقت همچین اتفاقی برام نیوفتاده بوده...

درکنج خرابات  یکی مغبچه دیدیم                                  درپیش رخش سربنهادیم دگربار                                  آن دل که به صد حیله ز خوبان بربودیم                        در دست یکی مغچه دادیم دگر باز                                بچه مرشدم.......

فقط سونو

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»

اگه درد داری مخصوصا پهلوهات، پریودی سختی داری دردت زیاده احتمالش هست

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط سونو

ممکنه بهش مبتلا شده باشم 

درکنج خرابات  یکی مغبچه دیدیم                                  درپیش رخش سربنهادیم دگربار                                  آن دل که به صد حیله ز خوبان بربودیم                        در دست یکی مغچه دادیم دگر باز                                بچه مرشدم.......
ممکنه بهش مبتلا شده باشم 

آره

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز