2777
2789

سلام بچه ها 

قبلا یه سوال داشتم که یا آیا گناهی کبیره رو خدا می بخشه یا نه. تو نت جواب ها اشتباه بود

استرس گرفتم  چون جوابو نمی دونستم. سوالم این بود آیا خدا این گناه رو می بخشه؟

تصمیم گرفتم تو چت اپ از مردم ها بپرسم. انتظار داشتم همه بگن بخشیده نمیشه.

بعضی ها می گفتن بخشیده نمیشه خوشحال می شدم یا تایید یا تحسین می کردم و سیو میکردم

بعضیا میگفتن خدا می بخشه و برا این جوابشون ناراحت میشدم و از اونجایی که بااون حرفشون مخالف بودم بدون اینکه جوابی بدم چت را ترک می کردم.البته بعضیا متوجه ترک من از چت میشدن و دوباره درخواست میدادن دلیلش میپرسیدن من میگفتم درست نیست خدا نمیبخشه. بعضی دیگر هم درخواست دوباره میدادن و من از اونجایی که رنجیده شدم و حوصله نداشتم و می دونستم اطلاعی درباره سوال ندارن که کمک کنن بدون جواب دوباره چت رو دوباره ترک می کردم.

به خودم میگفتم مردم متفاون شاید بعضی با سوال من برن گناه کبیره کنن ولی بعد به خودم میگفتم هر کس مسئول اعمال خودش هست و بکنن یا نکنن برام ضرری نداره پس نباید اهمیت بدم. مهم پیدا کردن جوابه که حس میکردم چون حق الناس هس نباید بخشیده بشه.

البته خیلی جا ها وقتی مردم میگفتن غیربخشش خوشحال می شدم تاییدمیکردم یا وقتی دلیل می پرسیدن از گناه نهی میکردم ولی وقتی در پاسخ به سوالم میگفتن می بخشه از روی مخالفت بی سروصدا چت رو ترک میکردم.

اخیر روایت دیدم که میگن اگر کسی فردی رو به گمراهی دعوت کند و اون ازش پیروی کنه یا به خاطرش کنه گناه رو اون فرد حساب میشه. و یه جای دیگه نوشته اگر کسی حق الناس کنه ولی نیتش پاک بوده گناه حساب نمیشع.

الان بازم استرس گرفتم. الان یعنی من دیگران به گمراهی دعوت کردم؟

La

خیلی طولانی نوشتی ولی بهتر بود ازیه متخصص دینی سوالتو میپرسیدی تا دچار اشتباه نشی ولی اینکه گمراه کردی یانه رو خدا عالمه به هرحال در توبه بازه بگو خدایا من شاید خواسته یا ناخواسته گناهانی مرتکب شدم ولی به بخششت امید دارم ورد مظالم بکن و کارهای نیک در حق ذوی الحقوق انجام بده و بعید میدونم با کار تو کسی گمراه بشه ولی بازم میخوای از یه نفر که علمشو داره بپرسی خیلی بهتره 

دوری و پرهیزگاری از گناه بهتر از توبه هست. مثلا در داستان حضرت آدم، حضرت آدم بدون اجازه سیب را برداشت و خورد و اینکارش گناه بود. پس خدا برای مجازات، او را به زمین(یه سطح پایین تر) فرستاد. بعد طبق قرآن حضرت آدم توبه کرد و خدا بخشید ولی او را به مکان اولیه اش برنگرداند و حضرت آدم بعد توبه همچنان در سطح پایین تر (زمین) ماند.

این میگه انسان اگر گناه کند(خدا در قرآن فرموده که گناهکاران را سخت و شدید مجازات می کند.) بعدش حتی اگر توبه کند باز هم ارزش و مرتبه اش پایین تر میاد. هر چقد گناه اندازه اش بزرگ باشه همون قدر بیشتر و بیشتر ارزشش میاد پایینتر.

برای همین خدا فرموده با ارزشترین مردم باتقواترین آنهاست.🌸

La

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان