selove مدیر استارتر عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 1331 عنوان بی بی چک بعد چند روز نشون میده حاملگی رو؟ 2546 بازدید | 7 پست میگم خانما بعد چند روز بیبی چک درست نشون میده حاملگی رو ؟کسی بوده مثلا زود زده باشه منفی شده باشه و بعدش زده باشه مثبت شده باشه؟ ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻♀️ 1401/10/27 | 19:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
selove مدیر استارتر عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 1331 هرچی از موعد پریودت که نشدی بیشتر رد بشه دقیق تره الان بیشتر از یه هفته است مامانم گفت ۱۵ روز استفاده کن ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻♀️
m_arabkhani عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 174 یه هفته اس عقب افتاده پریودت؟ خوبه دیگه بزن انشاالله همونی بشه که میخوای نزدیکیت تو دوره ی تخمک گذا یت بوده؟
selove مدیر استارتر عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 1331 یه هفته اس عقب افتاده پریودت؟ خوبه دیگه بزن انشاالله همونی بشه که میخوای نزدیکیت تو دوره ی تخمک گذا ... والا من اصلا اقدام نکردم چون طبیعی جلوگیری میکردیم میگن ممکنه پیش آب ریخته شده باشه متوجه نشده باشیم سر همون اصلا نمیدونم کی شده ... ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻♀️
m_arabkhani عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 174 والا من اصلا اقدام نکردم چون طبیعی جلوگیری میکردیم میگن ممکنه پیش آب ریخته شده باشه متوجه نشده باشیم ... شاید حالا یه تست بزن خیالت راحت بشه
eshghma عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 7 عاقا من کلا از روز تخمک گذاری تا الان سیزده روز میگذره بیبی جواب میده بزنم یا صبر کنم موعدم بشع
gole_shabboo عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 3520 من 3 روز قبل موعد زدم مثبت بود از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟