2777

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این تاپیک پر بازدیده خوندی؟😀 اونیکه گفت من شیفتم  من فکر کردم شغلش را داره میگه 🤣🤣🤣🤣 ...

نه ای بابا چرا همتون میگید تا پیک پربازید

نه عزیزم اونو نخوندم

عزیزم هر چی برات توضیح دادن رو بیخیال  زندگی در دنیای خیالی هست،و تحت تاثیر اجنه

هیچ ربطی به اجنه نداره یکم بیشتر کتاب بخونید و تحقیق کنید خدارو اینقدر دست کم‌گرفتید که فکر کردید فقط بلده جنو اینسانو درست کنه چیزایی وجود داره تو این دنیا که باورت نمیشه

عه چه باحال😕

جهان موازی ساده میگم بهت 

طبق قوانین فیزیک مدرن برای تکمیل معادلات و اثبات اونها وجود ابعاد بزرگتر از ۴ بعد اصلی ( سه بعد مکان و یه بعد زمان ) لازمه که در توجیه اون قوانین دنیا های موازی رسم شدن. 

انتخاب هایی که نکردیم در دنیا های موازی به احتمال زیاد انتخاب شدن مثلاً من شیمی خوندم من موازی فیزیک خونده اون یکی زیست خونده و یکی هم رقاص دور میله شده 😁

به نظرت تو واقعی هستی یا تصویری در آینه ؟؟ 

میگن می‌تونه از تو دو تا یا چهارتا یا حتی ده ها تا وجود داشته باشه .. در این ارتباط کتاب جهان هلوگرافیک با ترجمه ی داریوش مهرجویی رو بخون.