2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شرکت هرمی شرکتیه که یک نفر در رأس اون میاد شروع به فعالیت می‌کنه یعنی میاد یه کالایی که مثلا ارزش ۱۲ هزار تومنی داره رو به دو نفر به قیمت یک میلیون می‌فروشه...

حالا سوال این‌جاست که خریدار ها چرا این کالا رو به این قمیت میخرن؟

چون

شرکت هرمی شرکتیه که یک نفر در رأس اون میاد شروع به فعالیت می‌کنه یعنی میاد یه کالایی که مثلا ارزش ۱۲ ...

چون خودشونم میتونن دوتا زیر مجموعه بگیرن

و باز زیر مجموعه ها هم زیر مجموعه میگیرن...

البته چنین شرکتی پایدار نیست چون شرکا از طریق واسطه وارد کار شدن

یعنی مثل هرمه. یه نفر اون نوک هرم نشسته.

ده نفر دیگه زیرشن و زیر هرکدوم از اون ده تا، ده تای دیگه و زیر اونا.... همینجوری هرم میاد پایین و بزرگتر میشه.

بعد آدمای آخرین ردیف به بالایی ها پول میدن. اونا یه ذره‌اش رو برمیدارن و میدن بالاییهاشون. بالاییها یه ذره و... در نهایت بخش اعظم پول به نفر اول میرسه. بقیه هم به نسبت پایین بودنشون بدبخت میشن و وقت و انرژی و به احتمال زیاد پولشون هدر میره.

باید یه زیر مجموعه پیدا کنی تا ازش پول بگیری و در نهایتم چیزی دست خودت رو نمیگیره.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چون خودشونم میتونن دوتا زیر مجموعه بگیرن و باز زیر مجموعه ها هم زیر مجموعه میگیرن... البته چنین شر ...

این شرکت هرمی با نام شرکت مضاربی وارد ایران شد و تقریبا همین استراتژی رو پیش گرفته

این شرکت هرمی با نام شرکت مضاربی وارد ایران شد و تقریبا همین استراتژی رو پیش گرفته

شرکت هرمی در اصل با ترفند پونزی جلو می‌ره...

پونزی یه شخصی بود که اومد گفت بیاید پولتو مردم بدید به من و من بهتون تا ۴۵ روز ۵۰درصد پولتو در قالب سود ، و تا ۹۰ روز ۱۰۰ درصد پولتونو سود میدم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز