2789
عنوان

شکم بارداری!!!!😶

325 بازدید | 19 پست

من قبل بارداری شکمم چسبیده بودوباخوردن چیزی هام بالا نمیرفت ولی الان  من صبح ها که بیدار میشم فقط یه کوچلو شکم دارم یعنی بقدری ک مشخص نمیشه حامله ام ..اما بعد صبحانه وخوردن غذا حسابی شکمم میزنه بالا تاخوده شب صبح به حالت اول برمیگرده ،،،فک نکنین پرخوری میکنم🥺اشتهام خیلی کمه ..توسه ماه هستم شماهم اینطوری بودین؟؟

اگه رویاشوداری پس استعداشم داری:)

منم شکم دارم . مهم نیس بابا بیخیال 😁😬

هفته چند رفتید سونو قلب ؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

هفته ۹

الان هفته چندید چرا تیکر بارداری نزدید ؟

من هفته هفت رفتم سونو بهم گفتش که هفته شش هستم ولی دو هفته دیگه برم برای تشکیل قلب 😢

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹

اون نفخه عزیزم منم مث شما بودم . زایمان هم ک داشتم انققققد نفخ داشتم ک خیلی زمان برد تا نفخم بخوابه . خیلیم ورم داشتم بعد زایمان هییچ کفشی اندازم نبود تا یه هفته بادمپایی میرفتم اینور و اونور

الان هفته چندید چرا تیکر بارداری نزدید ؟ من هفته هفت رفتم سونو بهم گفتش که هفته شش هستم ولی دو هفته ...

تاهفته ۸ تشکیل قلبه ..نگران نباش گلم 

اون نفخه عزیزم منم مث شما بودم . زایمان هم ک داشتم انققققد نفخ داشتم ک خیلی زمان برد تا نفخم بخوابه ...

اخه من نفخ ندارم گلم🤒🤒🤒🤒🤒به طور واضع بگم روزا بالا میاد شبا میخابه🥺😂