2821
2789
عنوان

جیغ زدن سر بچه

333 بازدید | 21 پست

بچه ها سلام😘 

ممنون میشم کمک کنید..

تازگی به ساختمونی اومدیم ک همسایه کنارمون دوتا پسربچه دبستانی داره تاظهر آرومه به محض وارد شدن این بچه ها مادرشون مدام سرشون جیغ های خیلی خیلی بلند میزنه.اکثر اوقات بچه ها با جیغ مادر گریه میکنن...

گاهیم تو خونه دنبالشون میکنه و پسرا جیغ میزنن انگار که بخواد کتکشون بزنه

خیلی وضعیت بدیه هم ما داریم اذیت میشیم هم دلم برای بچه ها میسوزه.

چون ساختمون تازه سازه فقط ما اومدیم و مدیر نداره و متاسفانه دوساله قرارداد بستیم

بنظرتون چکار کنم...

زبانت معمار است و حرفهایت خشت خام، مبادا کج بچینی دیوار سخن، که فرو خواهد ریخت بنای شخصیتت

چی بگم

دخالت نکن

پسر بچه ها خیلی اذیت میکنن🙄

دوستان خیریه محک در حال خرید دوتا دستگاه خیلی ضروری برای کودکان سرطانی هست لطفن اگر میتونید حتی خیلی کم بهش کمک کنید...تو تاپیک هام هست .https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11171557&slug=%D9%BE%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%BE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%DA%A9&postId=293720726من یه مادرم..خیلی وقته دیگه همه تصمیمات و انتخابام تحت تاثیر همین مادر بودنه....پس قضاوتم نکن...نظرات من فقط و فقط مختص شخص اسی هست.پس لطفن تو نظر من دخالت نکنید...🙂🙂🙂 همیشه دختر حرف گوش کن خانواده بودن خوب نیست..همیشه حق با پدرو مادر نیست..زندگی متاهلی یادم داد هر چیزی رو همون دفعه اول باید حل کرد..

چ بگم والا محترمانه تذکر بدین

موقعی که بخت را قسمت نمودند بر بشررانده گشتم از درش با تیپا و توپ و تشرمرغ بخت از بام من تا بی نهایت پر کشیدبر در بختم زمانه با ملات آستر کشید.                                 میشه برای اینکه دعواهام باشوهرم کمتر بشه یه صلوات بفرستین التماس دعا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هم دردیم کاری نمیتونی بکنی 

کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)
بعضی وقتا مادرارو درک کنین شوهر که خودش یه بچس دوتا هم پسر میشن سه تا دیگه چی میمونه واسه یه زن منم ...

دقیقا من بچه هاخیلی پرروان 

ارامش و اینده من 🤩گریه و خنده من تاج سرقلب منی 😍😍ب خودت افتخاره کن تو بدترین شرایط زندگیت خودت پشت خودت بودی و بس ❣️
چی بگم دخالت نکن پسر بچه ها خیلی اذیت میکنن🙄

اخه من تاحالا صدای بچه ها رو نشنیدم...

نمیتونم دخالت نکنم پسرم۸ماهشه اکثروقتا با صدای جیغش از خواب میپره.همه خانومیم جیغ هم زیاد شنیدیم ولی این خیلی خیلی جیغاش بلنده همشم مدام داد میزنه

زبانت معمار است و حرفهایت خشت خام، مبادا کج بچینی دیوار سخن، که فرو خواهد ریخت بنای شخصیتت