2777
2789
عنوان

عکس ......

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها دوتا عکس گذاشتم نظر بدید ک پاک کنم

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
قشنگه ک

مطمئن باشم ؟از دیشب انقد گریه کردم ک زشته شوهرم گفت بیا خودم پولشو میدم فقط حال و حوصله تعویض ندارم

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
مطمئن باشم ؟از دیشب انقد گریه کردم ک زشته شوهرم گفت بیا خودم پولشو میدم فقط حال و حوصله تعویض ندارم

عزیزم گریه چرا خیلی رنگشو دوست دارم من

کجاش زشته ک گریه میکنی؟

میان استخوان های خرد شده ایم ...اما امید تقلا میکند برای روییدن...
عزیزم گریه چرا خیلی رنگشو دوست دارم من کجاش زشته ک گریه میکنی؟

چ میدونم والا این همه پول دادم گفتم نکنه زشت باشه 

خوشگله حس،کردم خونت هم شیکه از چیزایی که توی اینه معلوم بود

مرسی عزیزم ممنون از لطفت 

بخدا اولین شب انقد گریه کردم بعدش گفتم بیخیال مگه چقد میخوام استفاده کنم  بقیم هرچی میخوان بگن الان نگاش میکنم خیلی خیلیم دوسش دارم 

به نظر من که خوشگله 

و به وسیله ها و دکور خونت میاد 

مبارکت باشه عزیزم

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
خیلی خوشگله  رنگ سبز کلا به خونه روح می ده

قربونت عزیزم ممنونم