2777
2789
عنوان

طلا🔊🔊🔊

341 بازدید | 15 پست

6.7 ماه پیش 50 تومن گذاشتم بانک، چه اشتباهی کردم اگه اون زمان ربع میخریدم الان پولم دوبرابر شده بود

حالا به نظرتون با این قیمت طلا فردا برم پولمو از بانک بردارم طلا بخرم، موندم واقعا چکار کنم😣

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پول با خرید طلا یا سکه دو برابر نمیشه فقط ارزشش حفظ میشه

اره واقعا تو بانک گذاشتن خیلی اشتباه بزرگیه

ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور
من یه سال پیش هرچی طلا داشتمو فروختم تا ماشین بخریم پریروزم رفتم یه دست النگوی بدل خریدم ک بندازم 😔 ...

این غصه نداره ک گلم منم دارم طلا میخرم پولم خرج نشه بفروشم ماشین بخرم بالای ۲۰۰ گرم تا الان طلا فروختم بیخیال بابا

من یه سال پیش هرچی طلا داشتمو فروختم تا ماشین بخریم پریروزم رفتم یه دست النگوی بدل خریدم ک بندازم 😔 ...

من اصلااااا از طلا خوشم نمیاد، بودو نبودش اصلا برام مهم نیس،. مهم سرمایه گذاری و حفظ ارزش پوله،. توام ناراحت نباش، من اوایل خونه داریم صاحب خونمون خیلییییییی پولدار بود 2 تا طلا فروشی داشت،. بعد من طلاهام به خودش فروختم برای خرید خونه،. با خانومش حرف میزدم میگفتم نا احتم که طلاهامو فروختم،. گفت برو بابا نا احتب نداره بدل بنداز،. گفت منم خیلی وقتا بوده طلاهامو دادم بدل انداختم، می‌گفت فقط همین که شوهرم طلافروش کسی شک نمی‌کرد که بدل باشه😂