2777
2789
عنوان

پسر همسایه

1621 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من ۱۸ سالمه ۶ ساله تواین ساختمون زندگی میکنیم و یه همسایه داریم که طبقه پایینمونه و من به پسرهمسایمون علاقه دارم 

ولی بااینکه پیج اینستاشو دارم اصلن به خودم اجازه نمیدم که بخام بهش پیام بدمو به هرطریقی مستقیما ابراز علاقه کنم چون میدونم پسرا بیجنبن و تصمیم گرفتم یجورایی غیر مستقیم بهش حسمو بفهمونم

چن وقتی هست گاهی اوقات همو تو کوچه و محوطه و راه پله و ‌.‌. میبینیم و ایشون خیلی پسر سربه زیری هست باکسی کار نداره تو این چند سال 

من امروز به مادرم گفتم فلان کتابمو گم کردم میشه بری ببینی داره یا ن؟ مامانم رفت و ازش گرفت بنظرتون این درسته که من غیر مستقیم و از این راه ها بهش بفهمونم که دوسش دارم؟ اگه دوسم داشت که میاد جلو اگه هم دوسم نداشته باشه غرورم نمیشکنه که چرا مستقیم بهش گفتم دوسش دارم و اگه هم بفهمم که منو دوس نداره کلن بیخیالش میشم

حالا سوالم اینه که اگر خاستم کتابشو پس بدم به مادرم بدم که بهش پس بده یا خودم برم بهش پس بدم 

دفعه بعدی دیدمش بهش حرفی نزنم و فقط نگاه معنادار کنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینجوری سر صحیت باز نمیشه ی برگه مهم ک لازمته بذار زیر کتاب و پس بده بعد خودت برو دنبال برگه   بعدم ازش بپرس غیر از کتاب درسی کتابای دیگ ای واسه خوندن داره ک قرض بگیری نذار همین پل ارتباطی خراب بشه

يا رَب از هر چهِ خطا رفت هزار استغفار..
رفتم ازش کتاب گرفتم کتابشو خودم پس بدم یا بدم مامانم پس بده

بده مامانت ببره.فقط هم تمرکز کن رو‌درست حداقل اون پسر خیلی مونده به سن ازدواجش اگرم که برا دوستیه من نظری ندارم 

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

حداقل هشت سال دیگه سن مناسب ازدواج پسر اقاست حداقل ..

خانوادش از اونایی هستن که میگن پسر به بلوغ جنسی رسید باید زودتر براش زن بگیریم 

از نظر مالی هم حمایت میکنن باتوجه به شناختی که ازشون دارم میگم مثلا این اگه امساله رو تموم کنه یا دانشگاه میره یا سربازی بعد یه کار عادی پیداکنه میگردن براش حداقل ۴ سال دیگه و من زمان دارم که بخام نشون بدم دختر شایسته ای هستم