2777
2789

مهمان دار

پرستار باید با مریض و همراه و بقیه کادر سرو کله بزنه خیلی اعصاب خوردی داره کارش و شب بیداری و ...

Sing with me.sing for the year.sing for the laughter sing for the tear.sing with me just for today .maybe tomorrow the good lord will take it away

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهمان دار پرستار باید با مریض و همراه و بقیه کادر سرو کله بزنه خیلی اعصاب خوردی داره کارش و شب بیدا ...

کلا اسم پرستاری رو میشنوم یاد سرم اعصاب خوردی و شب بیداری میفتم

Sing with me.sing for the year.sing for the laughter sing for the tear.sing with me just for today .maybe tomorrow the good lord will take it away
بستگی ب خودت داره ولی بنظر من مهمان داری چون با آدمای مختلف با فرهنگای مختلف رفت آمد داری خیلی جذاب ...

خیلییی علاقه دارم به مهمانداری خیلی ولی خیلیا میگن  همون مثل گارسون  اعصابم داغون میشه

راستی میدونی چطور باید مهمان دار شد؟ من شنیدم با مترجمی زبانم میشه مهمان دار شد بقیه شرایطشو نمیدو ...

بله

باید قدت بالای ۱۶۵ یا همین باشه 

دندونای سالم چشمات ضعیف نباشه و دیپلم داشته باشی با هر رشته ایم میتونی بری عزیز دلم

پرستاری 

من خیلی علاقه به مهمانداری داشتم حیطه وظایفش رو که خوندم  متوجه شدم که اشتباه  میکردم 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
خیلییی علاقه دارم به مهمانداری خیلی ولی خیلیا میگن  همون مثل گارسون  اعصابم داغون میشه

نه عزیز من 

اگه بتونی مهماندار هواپیماهای بین المللی بشی خیلییی پیشرفت میکنی

همین ک زبانای مختلفو یاد میگیری کلی رو پرستیژت تاثیر میذاره

بنظرم کلیپای شیما کاتوزیانو ببین اونم مهماندار بوده

الان داره امریکا زندگی میکنه