2777
2789
عنوان

ختم سوره حمد

101 بازدید | 9 پست

دوست دارید هرچقدر شرکت کنید میخوام انشالله اگه تونستیم به هزار مرتبه برسونیم،فقط ولو یک مرتبه هم اعلام کنید.

برای همتون دعا می کنم گلای مهربون🌹🌹

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

دوتا  میخونم 

التماس دعا ❤

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕

۵مرتبه میخونم...دعا کن ب حاجتم برسم

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلای عزیزم شرکت کنید انشالله بیشترین خیر رو ببرید

@زیبایعجیر   امید قلبمی خواهرم کاش همیشه و هر روز باشی و من بدونم حالتو

@mtata   الهی حقیقتا به آرزوت برسی خواهر گلم،الهی تو اون خوشی ناب غرق بشی الهی این روزهات راهی به نزدیکتر شدن به خدا برای سعادت در هر دو دنیات و رسیدن به نعمات نابش باشه،الهی خدا از همه ی شرها برات خیری بیرون بیاره بیسار مطلوب

@کاربریپاکشده   الهی عزیزدلم خدا کلی به دلت کمک کنه که خیلی ازش حرفی به ما نمیزنی و شاید بیش از ما محتاج رحمت خدا و کمکش باشی💓 الهی خدا از همه سختیا نجاتت بده به بهترین شکل ممکن

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

@سرو،محمد گل قشنگم،مهربونم الهی که دلت با رسیدن به متعالی تر از بالاترین تصوراتت از آرزوهات خدا دلت رو شاد کنه در عالم واقعیت و حقیقی برسوندت بهشون.

ممنون خواهر عزیزم الهی همیشه همه شاد و خوشبخت باشین امیدوارم بهترینا نصیب قلبت باشه برا سروین عزیزم خیلی دعا کنین این روزا خیلی غصه میخوره دعا کن مشکلاتش به بهترین شکل ممکن تموم بشه و خواستش بشه داشتش 

من ۱۴ بار میخونم 

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
ممنون خواهر عزیزم الهی همیشه همه شاد و خوشبخت باشین امیدوارم بهترینا نصیب قلبت باشه برا سروین عزیزم ...

دعا کردم گلم،چششم

خواهر قشنگم منم این روزا....باز تو این چند روز اخیر اتفاقاتی افتاد که...

نمیخوام خیلی منفی باسم چه برای خودم چه شما،فقط بذونید من بی نهاااایت محتاجم به دعاتون بی نهاااایت تمام امیدم به خدا و معصومین و شماست.همه امیدم به دعاهاتونه که واسطه رحمت و کمک الهی و اجابتم بشه،گلم دعام کن،ویژه دعام کن،اگه میتونی کاری برام کن 

دعا کردم گلم،چششم خواهر قشنگم منم این روزا....باز تو این چند روز اخیر اتفاقاتی افتاد که... ن ...

چشم خواهرم امیدوارم این روزا به بهترین شکل برات بگذره و مسیری برای هرچه بهتر شدن زندگیت برات باز بشه برات سوره محمد رو میخونم امیدوارم ک به بهترین شکل ممکن همه چیز برات میسر بشه  

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
پنج تا میخونم  . دعاکن  برا سلامتیم  ومشکلاتم  حل شه  مرسی

انشالله هرچی از خدا میخوای بهت به خیر و مصلحت بده