2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شانس فقط شانس من گفتم ایندفعه سورن بزنم ثبت نامش کمتره احتمالا برنده شدن بیشتر الان میبینم نزدیک دومیلیون فقط سورن زدن همشم چهارصد تا ماشینه اگه پژو میزدم بهتر بود لااقل ظرفیت خودروش بیشتر بود😂

شانس فقط شانس من گفتم ایندفعه سورن بزنم ثبت نامش کمتره احتمالا برنده شدن بیشتر الان میبینم نزدیک دوم ...

همه همین فکرو کردن من پارس سفارشی زدم با اینکه تعداد عرضه بیشتره ولی یک میلیون و هشتصد هزار نفر ثبت نام کردن همونم زیاد شانس نداره

چقد ما مردم بدبختی هستیم کجا دنیا اومدیم چیا دیدیم وچی به روزمون اومد و...خدا باید جوابگوباشه 😔

..رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ..پروردگارا، و آنچه تاب آن نداريم بر ما تحميل مكن‏.
چقد ما مردم بدبختی هستیم کجا دنیا اومدیم چیا دیدیم وچی به روزمون اومد و...خدا باید جوابگوباشه 😔

خدا جواب چند نفرو بده هممون مقصریم . جنس بنجل بی کیفیت میدن بهمون خوشحالم میشیم ...

من همیشه خواب تورا میبینم ...و تورا به آغوش میگیرم... اگر مادر نمیشوم این همه احساس م
خدا جواب چند نفرو بده هممون مقصریم . جنس بنجل بی کیفیت میدن بهمون خوشحالم میشیم ...

چقدر ما مردم خوب وکم توقع ومظلومی هستیم به خدا خیلی دلم میسوزه

..رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ..پروردگارا، و آنچه تاب آن نداريم بر ما تحميل مكن‏.

شانس برنده شده هر ماشین

فقط پژو هر،۳۳۲نفر،یک نفربرندس😍 شصت باره ثبت نام میکنم این دفعه به دلم افتاده برنده ام😁😍

درخواست دوستی ممنوع حتی شما دوست عزیز                                 با تچکر