2821
2789
از یه مشت بچه ای که داخل مجازی تا یه چیزی رو میبینن میان تکرار میکنن و هیجانزده میشن که اره من یه چی ...

آرمی تو؟؟

آره دقیقا.... همه کسایی که همچین چیزی میبافن زنشون مریضه.... یه مشت بچه ۱۰ ۱۱ ساله اسم آرمی رو خراب میکنن..‌‌ درصورتی که اینا تو اقلیت هستن...‌ اکثریت آرمی بالای ۲۲   سالن طبق گزارشات

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چرتو پرته

چند روز پیش دیدم یه ساسنگ معروف گفت اصلا نامجون ازدواج کرده و برای این که فنا نیان بهش هیت بدن یا هرچیزی تو مصاحبه اومده گفته من اصلا دیگه خوشم نمیاد ازدواج کنم در هر حال جدی به ما مربوط نیست کار یه خواننده خوندنه و کار یه فن حمایت کردن این که بخوان رابطه داشته باشن ولی از ترس بعضی از تاکسیک ارمیا نمیان چیزی بگن ناراحت کنندس

چند روز پیش دیدم یه ساسنگ معروف گفت اصلا نامجون ازدواج کرده و برای این که فنا نیان بهش هیت بدن یا هر ...

تاکسیک ارمیا وحشتناکن...یکی از آشناهام تاکسیکه... وحشتناک هم تهکوک لاوره میرم پیشش ازش فرار میکنممم

آرمی تو؟؟ آره دقیقا.... همه کسایی که همچین چیزی میبافن زنشون مریضه.... یه مشت بچه ۱۰ ۱۱ ساله اسم آر ...

اره از سال ۲۰۱۸ ارمیم 

میدونم چی میگی واقعا همینان که گند میزنن به فندوم

به چهره‌های معروف‌ صنعت‌ موسیقی د ر کره آیدول یا همچین چیزی میگن که  معنی فارسیش‌  بُت‌ ...

چرا قیمه هارو ریختین تو ماستا

من خودم مذهبیم از نظر من انقد که رفتاراشون خوبه و بچه مثبتن..... الگویه خوبی هستن...

ولمون کن 

بچه؟منِ ۲۳ ساله هم لابد ی بچه ام ک جوگیر شدم دیگ درسته؟

با تو نیستمممممم منظورم این بود کسایی که هیت میدن این طورین اغلب اصلا نمیدونن دارن چی میگن تحت تاثیر مجازین