2821
2789
خب منم از همیناشون خوشم میاد ولی اونطور نیستم که عکساشونو تو خونه داشته باشم یا همیشه پیگیرشون باشم. ...

اینجوری باشه که خود منم هستم 😁

مراقب تایپ کردنت باش پشت هر اکانتی قلبی می تپه🫀کاربرری سوم😭🤣🥴♥️🙃🙂                                                                                   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همشونم اینطور نیستن من خودم نهایتا یه سال یا کمتر فن یکی میموندم ولی خواهرم الان سه چهار ساله نمی ...

عزیز دلم 😆

اگه ازش بد بگی چیکارت میکنه پس 😁

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
میدونستی جین با جیسو عه؟🤡🤡🤡 نامجونم با هواساست 🤡🤡🤡 جیمبنم که گیه با جیهوپ و شوگاست 🤡🤡🤡 ( ...

اینا چرته ولی اون دو مورد مخصوصا تهیونگ و جیمین واقعیه پس نه فکر کردی اینا به خاطر شما طرفدارا تو رابطع نمیرن حالا بی خیال واقن رابطه اینا این قدر مهم نیست که من صد تا ریپلای جواب بدم اینام مثل بقیه کی پاپ برام یه سرگرمین نه اعصاب خوردی

همشونم اینطور نیستن من خودم نهایتا یه سال یا کمتر فن یکی میموندم ولی خواهرم الان سه چهار ساله نمی ...

جین رفت سربازی😅  حالا خود من چند ساله آرمیم اصلا علاقم بهشون کم نشده.. پیرم بشم باز طرفدارشونم

ولمون کن 

بی تی اسی که تو سازمان ملل صحبت میکنه تو کاخ سفید دعوت میشه الان واقعا به نظرتون اهمیتی داره که بگید هیترید و اونا موسیقیشون بده اره اره صددرصد اون قدری بد بود که رییس جمهور امریکا و عربستان و فرانسه و هزار تا کشور دیگه اومدن ازشون تشکر کردن باشه باشه شما خوبی خانوم گل برو به ناهارت برس 

الهیی😂😂 به جین حسودیت شد؟؟😂

یه سریا افراط میکنن متاسفانه.... این باعث میشه یه خدشه بزرگ به اسم آرمی و بی تی اس میندازن...💔

آخه واقعا ینی چی گین؟؟ ینی چی آخهه...  

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
چرا من فک کردم هیتر برقی رو میگی😐

🤣🤣🤣🤣 اره هیتر برقی طرح بی تی اس🤣🤣

مراقب تایپ کردنت باش پشت هر اکانتی قلبی می تپه🫀کاربرری سوم😭🤣🥴♥️🙃🙂                                                                                   
اینا چرته ولی اون دو مورد مخصوصا تهیونگ و جیمین واقعیه پس نه فکر کردی اینا به خاطر شما طرفدارا تو را ...

چرا میگی درمورد اون دوتا واقعیه؟؟ نه خودشون تایید کردن و نه بقیه..

I'm blue🦋
خب منم از همیناشون خوشم میاد ولی اونطور نیستم که عکساشونو تو خونه داشته باشم یا همیشه پیگیرشون باشم. ...

خب گفتم این کارا برا نهایت زیر ۲۰ سال گلم، از منو گذشته 😉

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
اینا چرته ولی اون دو مورد مخصوصا تهیونگ و جیمین واقعیه پس نه فکر کردی اینا به خاطر شما طرفدارا تو را ...

ما کی خواستیم تو رابطه نرن؟ 

به ما ربطی نداره برن تو رابطه یا نه 

ما منتظریم بچشونو ببینیم ایکیو 🗿