2821
2789
چرا فکر میکنین اون افراد برای شما با ارزش هستن قراره برای بقیه هم باشن؟! حال آدمو بهم میزنین 

چرا فکر میکنید با هیت دادن و این که به سلیقه ای یکی توهین کنید و فکر کنید شاخید خیلی خفنه ؟ مشکل امثال شما اینه که به سلیقه ها هیچ احترامی نمیزارید ولی از طرف مقابل انتظار دارید در برابر هر حرفتون احترام بزارن حالم رو بهم میزنید 

بخدا نصف هیترا به خاطر این هیت میدن که فناشون خودشونو خفه کردن  الان تو فامیل آرمی داریم ماگ و ...

😐🙄 نشنیده بودم چه باحال لیاقت 😁

مراقب تایپ کردنت باش پشت هر اکانتی قلبی می تپه🫀کاربرری سوم😭🤣🥴♥️🙃🙂                                                                                   

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اتفاقا بنظرم برعکسه، اکثر اهنگاشون برای دوست داشتن خودمون و اهمیت دادن به خودمونه و یجورایی انرژی مث ...

بیخیالشون اونایی مه میان چرتو پرت میگن اصلا نمیشناسنشون... آهنگاشونم گوش ندادن. یکی مثل من اول عاشق رفتاراشون شد از بس بچه مثبتن بعد آهنگو چهره

ولمون کن 

حاجی تاپیک زدین نظر بخواین تا نظر میگن میپرین بهش؟ 😐

کلا اون بنده خدا انتقاد پذیر نیست باید مثل من جوابشو بدی دیگه حتی جواب نداشته باشه ریپ بزنه

مخالف سنگین جمله (عقیده هر کسی محترمه) نظر هر کس تا وقتی محترمه که به جامعه و دیگران اسیب نزنه

چند تا از آهنگ هاشون گوش دادم ، به شدت ضعیف بودن ، نظرم و گفتم لطفاً من و نخورین ، وقتی گروهی طرفدار افراطی و مخالف افراطی داشته باشه ، یعنی یه جای کار مشکل داره ، تعصب تو هیچ زمینه ای جواب نمیده 

چرا فکر میکنین اون افراد برای شما با ارزش هستن قراره برای بقیه هم باشن؟! حال آدمو بهم میزنین 

اوه عزیزم لابد دلیلی داریم

و اینکه خودت شرو کردی.. ولی تو هم حال ما رو تا حدود زیادی بهم میزنی با بی احترامیات

I'm blue🦋
وااا .نیستن. این برچسب گی... رو یمشت بچه بهشون چسبوندن

دقیقا.... مگه گرایش الکیه.... توهم زدن ی سریا😑

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
چقدر امضات قشنگ بود

♥️✨

مراقب تایپ کردنت باش پشت هر اکانتی قلبی می تپه🫀کاربرری سوم😭🤣🥴♥️🙃🙂                                                                                   
بخدا نصف هیترا به خاطر این هیت میدن که فناشون خودشونو خفه کردن  الان تو فامیل آرمی داریم ماگ و ...

خب من نه طرفدارم و نه هیتر

ولی بقول شما این نوع رفتارو تو این رده سنی میبینم ولی فکر میکنم تقاضای سنشون هست و کم کم اوکی میشن. تو این سن اکثریت یه چیزی رو واسه خودشون بت میکنن.

پخته تر که بشن میتونن راحتتر تعادل شون رو حفظ کنن.

من خودم تو اون سن یه عالمه پوستر و عکس بازیگرا رو جمع میکردم و عاشقشون بودم بعدها وقتی بزرگ شدم هزینه ای که پای اونا داده بودم رو حساب کردم مغزم پوکید 😐 و همشون رو انداختم نون خشکی. 

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
دیگه بی تی اس این قدر گنده شده که به اینا اهمیت نده تهیونگ  هم  که معلوم شد با جنیه🤡

🤣 وای بی تی اس تو کل جهان طرفدار داره.... با کسی دوست بشن بعضی از طرفداراشون قورتشون میدن. تو رو خدا این حرفارو از کجا میارین

ولمون کن 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز