2777
2789
عنوان

کم حرفی...

210 بازدید | 6 پست

همسرم خیلی کم حرفه خیلی تلاش کردم به زبون بیاد اما تاحرف نزنی باهاش حرف نمیزنه کلا باهمه این مدلیه...

شما راهکاری بلدین؟

آنچنان سوخته این خاک بلاکش که دگرانتظارمددی ازکرم باران نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخلاق همسرتون همینه شما نباید تلاش کنی اخلاقشون عوض کنی باید همینطوری بپذیریش بالاخره هرکسی یه عیبی داره ولی خودت برو سمتش بپر بغلش برا اینکه به حرف بیاریش سعی کن درباره چیزایی که فک میکنی براش جالبه بلده حرفی برا گفتن داره شروع کن ولییییییی اول باید بپذیری که این اخلاق همسرتونه و نمیخواید عوضش کنید فقط میخواید به بهترشدنش کمک کنید باید کنارش باشید همراهیش کنید با صبر و حوصله ان شاء الله کم کم بهتر میشن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من خودم اینجوریم شوهرم شاکیه همش نمیتونیم عزیزم واقعا ت نمی تونیم درونگرا اینه دیگه

عزیزم اگه افراد درون‌گرا کمی سعی کنن فقط یکم سعی کنن برون‌گرا باشن تو مسائل و مشکلات خیییییییلی بهتر از یه برون‌گرا میتونن عمل کنن منم دارم سعیمو میکنم چون درون‌گرا ها بیشتر حواسشون به محیط اطراف هست و بهتر از برونگراها چیزای ریز یادشون میمونه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕